tisdag 31 maj 2011

Borr

Snart tandläkaren. Ser inte så bra ut, min inflammerade tand är fortfarande varig trots två utrensningar. Och kanske måste jag rotfylla tanden bredvid. Men jag känner mig duktig som åker dit trots att jag är rädd. Ibland är jag tuff mitt i svagheten.

13 kommentarer:

  1. nämen huh vad otäckt.
    Själv har jag bitit av en tand, men jag gör mig inte råd...
    Går ajg dit skäller dom på mig, var flera år sedan jag var till tandläkaren.

    Kram och sköt om dig

    SvaraRadera
  2. Jag e skiträdd för tandläkaren. Så pass att jag remitterats till sjukhustandvården och dessutom får träffa tandpsykolog. Blev sövd i januari då dom gick igenom hela munnen. INTE kul att vakna kan jag lova. Sen lyckades jag laga en tand utan sövning (som att vinna en miljon) och i juni är det dags igen. Då måste ni hålla tummarna för att jag inte ballar ur och går hem

    SvaraRadera
  3. Carola - det är förskräckligt dyrt. Just för tillfället har vi det lite bättre så passar på att göra sådana här saker, för snart är vi båda fattigpensionärer...

    Och innan jag började gå hos tandläkaren sent i höstas så hade jag inte varit hos tandläkaren på 12-13 år!!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Fröken Hulda - jag är också jätterädd. Innan jag började tandläkarbesöken denna vända så sa min tandläkare att om det inte funkade så kunde han skicka mig till sjukhuset. Bara att veta att alternativet fanns gjorde att jag kunde lugna ner mig lite. Och peppar peppar, det har gått bra, trots att jag har gjort jobbiga grejer.

    Ska hålla tummarna för dig! Du är jätteduktig som har kommit så långt!

    SvaraRadera
  5. Hoppas det gick bra hos tandläkaren, trots rädslan. Förstår dig precis.

    kram!

    SvaraRadera
  6. Hoppas verkligen det gick bra//Kram

    SvaraRadera
  7. My, Fröken Hulda - tack! Det var inte så kul men jag fick inte panik, fast lite flashbacks till när jag fick ECT. Nu ska jag tillbaka igen på tisdag, inte så lång tid att oroa sig.

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Brr. Det krävs mod att gå till tandläkaren men ibland är det nödvändigt. Jag har inte varit hos tandläkaren på många år och hoppas jag inte behöver det heller. Hoppas det gick bra för dig!

    SvaraRadera
  9. Tack Miriam, jag överlevde. Det blir faktiskt mindre skräckinjagande när man har gått några gånger, även om det fortfarande är obekvämt och obehagligt.

    Men jag hoppas också att du klarar dig utan.

    Kram!

    SvaraRadera
  10. Sv. Tack tack. Ibland glimtar små klokheter upp i min lilla hjärna. Tack och lov för det :)

    Kram!

    SvaraRadera
  11. Har varit där och de fick dra ut två tänder men fy satan vad det sved i plånboken...mannens alltså för min har ju varit tom i ett par år:)

    SvaraRadera
  12. Milla - för oss är det också stackars mannens plånbok - jag lever på sjukersättning...

    Duktigt av dig att gå dit iallafall. :)

    SvaraRadera