onsdag 10 november 2010

Hurtbulle

Jag är stolt över mig själv. Gick verkligen iväg på jympan. Och stannade hela passet. Heja heja! Flåset lämnar som sagt en del övrigt att önska, men jag joggade istället för att gå och hängde nästan med hela tiden. Det hjälper att jag jympat förut och kan många rörelser, så jag krockade åtminstone inte med folk, även om det känns att man är 15 kg plus nu. Styrkeövningarna gick rätt kass, 10 armhävningar ja, 25 nej, så är det bara. Men jag övertalade mig själv att ingen där har rätt att döma mig, jag är där för min egen skull, och det funkade ganska bra. Tillsammans med en timmes promenad känner jag mig faktiskt mentalt avslappnad.

Tänk om jag kan hålla detta inne nu. Skaffa mig lite kondis till nyår. Nästa pass blir på måndag. Satsar på två ggr/vecka tills jag har kommit igång, sedan tre.

Ja, bra föresatser har jag åtminstone. :)

11 kommentarer:

  1. Starkt jobbat! :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. PrinsessanCarro - tack ska du ha!

    SvaraRadera
  3. Duktig flicka! Jag är imponerad över att du hittar ork med alla mediciner i kroppen. Det skulle inte jag orka. Berätta för mig....skulle också vilja träna lite mer...

    SvaraRadera
  4. Miriam - ja det är väl helt enkelt så att jag inte blir särskilt trött av mina nuvarande mediciner. Sover lite mer (9-10 tim) pga Cisordinolen men är oftast inte trött på dagen. Så det har mer varit ångest över att vara tjock och otränad som har hållit mig ifrån träningen.

    Men du går ju jättemycket varje dag, behöver du verkligen träna mer just nu?

    SvaraRadera
  5. Sv. Tack! :D ja det är faktiskt en gamal ikea klocka som jag har haft i tre år, hehe tog mig hela tre år innan jag fixade den :P

    :D

    SvaraRadera