lördag 12 maj 2012

Tentakel

Sträcker bara ut minsta tentakeln...

Befinner mig i ett märkligt tillstånd, är inte deprimerad men väldigt överkänslig. Vill inte träffa folk, vill inte ens prata med dem. Sitter knappt vid datorn. Emellanåt tål jag inte tv:n, när det blir för många snabba klipp och hetsig musik måste jag blunda. Igår mitt under ishockeymatchen blev anspänningen för stor och jag fick rena ångesten, kroppen gick igång, måste ta lugnande.

Något som inte direkt hjälpte till med avslappningen var att Mannen svimmade av igår. Ambulans till sjukan. Visade sig att blodtrycket var extremt lågt igen så med all sannolikhet var det ett blodtrycksfall. Han får justera medicinerna, hoppas det hjälper. Är rädd att han ska ramla och slå sig.

Nej, nu kryper jag in i grottan igen.

8 kommentarer:

  1. Nä det var ju ingen bra händelse. Hoppas han får upp det där trycket. Var rädd om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas också att det blir bättre nu.
      Tack!

      Radera
  2. lågt blodtryck här med: 100/58...
    men avråddes medicinering då det kan ge hjärtklappning (?).
    kram till dig//

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var inte mycket till tryck du hade... fast det är väl inte skadligt i sig så länge man inte svimmar och har sig. Mannen tar flera mediciner som var för sig sänker trycket, tillsammans kanske det har blivit för mycket. Så jag hoppas det lugnar sig nu.

      Kram damen!

      Radera
  3. Inte alls konstigt att du är stresskänslig och reagerar som du gör. Det ingår liksom i paketpriset när man mår som man mår (du vet vad jag menar). Blir lite ledsen i ögat när du berättar att mannen varit dålig igen. Kanske ni måste ta det lugnt tillsammans?!! Amatör-Hulda tror även att din oro (passiva stress) för mannen triggar din ångest osv osv.

    Stor kram ♥ ♥ ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fröken Hulda har så rätt så. Jag har dessa perioder emellanåt sedan åratal tillbaka. Särskilt om det har varit lite svängigt i humöret eller om det varit mycket aktivitet. Kroppen vill inte vara med. Och det är svårt att helt koppla av oron för Mannen. Nu är vi väl infektionspåverkade också båda två. Efter sex dagar på penicillin är mitt öra fortfarande inte okej, och Mannen har haft feber i en vecka. Bläh. Men det lär gå över.

      ♥♥♥

      Radera
  4. Men usch vad hemskt. Nu får han inte svimma nå mer och heller inte må dåligt. Hoppas makten som styr ser vad jag skriver nu?!

    Kraam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hallå Makten! Kolla in vad Wiilow skriver här ovanför! ^
      Sådär, nu hoppas jag att det är ordnat.

      Tack snälla du för att du bryr dig.

      Kram!!!

      Radera