måndag 7 maj 2012

Serveretur

Förkylningen kryper gradvis tillbaka, men nu har den drabbat Mannen istället, och mycket värre än den hoppade på mig, han har 39,5 i feber. Så idag får han ligga på soffan och bli serverad.

Har sovit gott utan piller och känner mig lättare till sinnes. Kanske har jag krupit upp ur svackan. Jag kan vara trögstartad, men nu känner jag verkligen för att bege mig ut i världen. Påskliljorna vid entrén har till slut givit upp kampen och måste ersättas, jag vet dock inte riktigt med vad. Sådana mikroplaner. Interflora ligger närmast men är dyrt. Blomsterlandet långt bort men billigt, fast man kan väl ta bussen som åker långa slingan hem med sina plantkassar. Att det alls handlar om planering beror på att jag inte vill dra ut Mannen i hans nuvarande tillstånd, och själv har jag inget körkort. Det är ändå något skönt med att fixera uppmärksamheten vid småttiga saker. Låta det vardagligt vanliga vara viktigt.


11 kommentarer:

  1. Tråkigt att höra att Mannen är sjuk, men jag är glad att du är (förhoppningsvis) på väg ur svackan. Det är bra med mikroplaner. Det stora kan få vänta till andra dagar, ibland kan det lilla få vara stort och det räcker gott och väl med det.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det har känts bra idag. Har inte så stora krav just nu.

      Kram!

      Radera
  2. Bra att du mår bättre!!

    SvaraRadera
  3. Hej. Tack så mkt, det var roligt att höra. Gillar med konstrasten.

    Usch då hoppas han kryar på sig snart.
    Skönt att du känner dig bättre.
    Blommor det är fint, men dyrt.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kostar lite med balkongblommor, men å andra sidan varar de länge och man kan glädjas åt dem varje dag... och man måste ju inte köpa de dyraste.

      Kram!

      Radera
  4. "Låta det vardagligt vanliga vara viktigt."

    <3<3<3

    SvaraRadera
  5. låta det vardagligt vanliga vara viktigt...
    ps!
    du kan FÅ mitt körkort :)
    kram världens så kloka människa som du är ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle glatt ta emot körkortet om jag vore trafiksäker - men jag är en sån som cyklar in i lyktstolpar... Bättre om du fick en bil.

      Stor kram på dig härliga J ♥

      Radera
  6. Inte kul att ha en sjuk gubbe. De brukar av nån anledning alltid bli lite sjukare än oss:)Glad över att du börjar komma igen. Ha en fin kväll.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som tur är så är Mannen inte särskilt gnällig.
      Här får det bli en lugn kväll.

      Radera