lördag 13 augusti 2011

Resenär

Jag har inte riktigt varit på humör för bloggande, det har varit så intensivt här. Gjort saker och umgåtts. En del väldigt trevligt som en skogsutflykt där jag druckit vatten direkt ur en källa (kallt och gott!) Många vackra vyer. Vi har ätit antingen god eller intressant mat. Jag har hållit mig till vatten tidigare i veckan men igår blev det vitt, mousserande, rött och sött vin (dock måttliga mängder av varje så jag är inte bakis idag). Sedan spöade jag skiten ur de övriga i TP.

Är grymt trött nu, det gör ont i hela kroppen av spänningar. Har vaknat, klarvaken, vid 4 varje morgon. Åtminstone har jag inte varvat upp trots det, medicinerna gör tydligen sitt jobb. Men det ska bli väldigt skönt med ett par dagar på egen hand i Göteborg nu, bo på hotell, gå själv på stan. Förhoppningsvis tar vi oss dit ner idag med tåget utan fler bombhot.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du får det lugnt och skönt i Sveriges bästa stad. :) Fast imorgon ska det komma stora skyfall, så jag hoppas att du har bra inomhusaktiviteter att göra. Eller förmågan att göra ingenting. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - jag har hunnit hem igen till Skåne nu. Konstmuseet och sedan mest gå på stan. Men det regnade lite då med. Gick till Nordstan och köpte ett nytt regnställ! (det jag hade är 15 år och tre storlekar för gammalt).

    Kram!

    SvaraRadera