måndag 15 augusti 2011

Dumburk

Man hör ju ofta att man mår bättre om man inte tittar på tv. Att man gör en massa andra mer vettiga saker då.

Hmm, jag vet inte. Nu har jag inte sett en sekund på tv på en vecka och jag känner mig som vanligt. Väldigt trött förstås efter allt sällskapsliv, annars inget särskilt. Nästa gång får jag väl klarar mig utan dator, det har säkert större effekt.

6 kommentarer:

  1. tv:n är det bästa jag har när jag ska tvinga mig att göra "inget". utan tv inget liv för mig.
    sällskap, nyheter och ett å annat trivsamt.
    kram på dig härliga du ♥

    SvaraRadera
  2. Jeanette - vi tittade på ett par avsnitt av "Medium" på dvd igår kväll och det kändes bra, avslappnande innan man skulle lägga sig. Så nej, jag tänker inte ge upp tv:n!

    Kram!!

    SvaraRadera
  3. Vart har du läst det? Här står TV:n på från morgon till kväll... som sällskap. Lyssnar lite. Tittar lite... men sällan på ett helt program. Jag känner mig oxå som vanligt så den forskaren som kommit fram till det måste ha suttit klistrad vid TV:n typ en vecka i sträck...

    SvaraRadera
  4. Frk Hulda - det är väl inte så mycket forskning som sånt en del säger... samma som att man borde vara vegan eller göra yoga dagen lång... sånt som ger en dåligt samvete. Hörde just ett energiknippe som berättade hur mycket bättre vederbörande mådde utan tv, snickrade och målade och sånt istället. Oh well, jag känner faktiskt inte för att snickra.

    SvaraRadera
  5. Undrar om dom där energiknippena har förmåga att göra ingenting? Lyssna på tystnaden? Umgås med sig själv? Antagligen inte...

    SvaraRadera
  6. Vi är alla olika. En del verkar bara ha svårt för att komma ihåg det och vill bara predika sina sanningar. Blir mest sur på mig själv för att jag (återigen) går på det. Jaja.

    SvaraRadera