lördag 4 juni 2011

Anti

Jag är inte på humör för strålande sol. Klockan är snart två och jag har inte hunnit ut ännu. Vet inte riktigt vad jag ska ut och göra. Bara gå omkring i naturen? Äsch. Affärerna stänger snart och jag ska ändå inte handla något. Titta på öltälten de ställt upp på stortorget, någon sorts krogrunda. Sextio spänn för en öl, nej tack.

Nu får jag skärpa mig. Ett fik och en islatte ska jag väl klara av. Jag har åtminstone duschat och klätt på mig.

Och invigt vårt ommöblerade soprum där man nu kan sopsortera, bra! Önskar bara vi hade bättre plats i köket för behållare att sortera i, ser inte så snyggt ut med kassar överallt.

Mannen jobbar, han ska ringa om de går ner på stan. Så får jag anstränga mig att vara lite social iaf.

2 kommentarer:

  1. Nej det är inte alltid man orkar med sol, själv har jag suttit under ett träd hela dagen och läst, mycket skönt. Det är väl bra att du har duschat och klätt på dig, ett steg på vägen till en islatte och ett fik! Ibland får man bara bestämma sig för att vara social, efteråt känns det rätt skönt! Må så gott!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Miriam - blev både fika och mat tillsammans med Mannen och hans brukare. Det var trevligt under tiden men nu har jag mycket ångest. Tyvärr känns det ofta inte så skönt efteråt för mig...

    Kram!

    SvaraRadera