torsdag 30 juni 2011

Bil-tema

Usch vad jag har skrivit mycket om psyk-grejer nu, lite paus från det.

Jag tog tag i soprums-kaoset med att säga till fastighetsskötaren. De införde ju sopsortering här nyligen, bra idé, men nu är några av behållarna helt överfulla. Kanske sorterar folk mer än förväntat. Sedan fattar jag kanske inte riktigt att folk försöker trycka ner mer skräp i redan fulla behållare. Ok om det vore ruttnande matsopor som man raskt vill bli av med, då fattar jag att omdömet kanske sviker, men rena pappersförpackningar eller mjukplast, det kan man väl spara hemma tills soporna tömts. Vilket inte ursäktar att de inte töms tillräckligt ofta. Oh well *kliver ner från predikstolen*

Tar inte riktigt vara på solskenet. Mannen funderar på att åka och titta på begagnade bilar för att ev. köpa en. Jag väntar och väntar på att han ska besluta vilka han är intresserade av, att ringa och bestämma tid. (Verkar det som om jag överlåter allt angående bilen till honom så är det helt sant, jag har inte ens körkort.) Om han ska till Lund eller Malmö vill jag ju hänga med. Jag blir jäktad av att han tar det så lugnt. Hade kunnat åka iväg någonstans själv annars. Vilket förstås är mitt val, att vänta menar jag.

Känner en kvardröjande stress och trötthet från igår. Tänker att jag kanske kan skärma av det genom att aktivera mig. Men det har inte blivit så mycket av det ännu. Nåja, dagen är inte slut!

Ointressant inlägg.

8 kommentarer:

  1. Inte det minsta ointressant. Befinner mig ungefär på samma nivå. Glad dock att tvättstugan var ledig så jag slipper gå i skitiga trosor. Hemma från sol o bad idag. Min hud behöver vila. Har även tagit ett beslut som kan sluta hur som helst. Har messat min mamma och frågat om vi ska ta kvällsfika tillsammans vid kanalen. Just nu känns det ok... men när jag väl hämtar upp henne kan jag ha ångrat mig. Alltid förberedd på att bli irriterad över hennes negativa personlighet. Efter tvättstugan ska jag åka (själv) till psykiatriska muséet som finns här å är superintressant. Ska fota så mycket jag får och kan. Kan bli ett spännande historiskt inlägg. Ja du... vet inte om den här kommentaren var så intressant!

    SvaraRadera
  2. Du är alltid intressant, kära fröken, även när du skriver inlägg utan text. ;)

    Mammor är ett kapitel för sig... min är åtminstone inte särskilt negativ, mer "vi låtsas som om det regnar". Det har dock blivit bättre på senare år, hon frågar mig hur jag mår och så vilket inte hände innan.

    Psykiatriskt museum låter jättespännande! Jag kikade på en liten utställning på Göteborgs naturhistoriska och tyckte det var spännande att se bilder från Säter, där min mormorsfar satt i flera år på 40-50-talet. Man har att brås på!

    SvaraRadera
  3. Om detta var ointressant... hur ointressant var inte mitt senast inlägg då. Bestod väl av 2 meningar eller nå´t, haha....

    Och jag ska kasta mig ut, precis som du sa. För om jag faller pladask så gör jag, men tänk....dagen kanske också blir en av de bästa på väldigt länge?? Som sagt var...man vet aldrig...

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. My - nå, vi är väl blandad intressanta och ointressanta - mänskliga helt enkelt. :)

    Ska kasta mig ut här, ser ut att bli Malmö.

    Kram!

    SvaraRadera
  5. hej! hittade dig inne hos härliga hulda :)
    kram och en vänlig hälsning från kärring i dalsland//

    SvaraRadera
  6. Sv. Blev ju inget museum som du vet. Men, men... det står kvar så jag åker dit när dom öppnar igen efter sommaren. Mammor... Det där med att fråga hur det är... så här kan det låta här: "Hej gumman... är allt bra... ja det är det va". Alltså.... jag hinner f*n inte svara SJÄLV! Suck och förlåt. Ska inte gnälla på tanten här. Stor kram vännen och tack för att du gillar mina inlägg!

    SvaraRadera
  7. Jeanette - välkommen! Jag kikar in hos dig.

    SvaraRadera
  8. Fröken Hulda - klassisk konversation med min mamma:
    - Vad har du gjort på sistone då?
    - Jag har varit inlagd på psyk.
    - Och jag har varit hos frisören.

    Men som sagt, det är bättre nu, vi uppför oss båda bättre.

    Stor kram tillbaka!

    SvaraRadera