onsdag 15 juni 2011

Käftsmäll

Drar mig undan idag. Mår inte dåligt, men har lite ont i käften efter att ha dragit ut en tand igår. Eller egentligen, jag återhämtar mig lika mycket från själva händelsen som från smärtan. Jag har ju haft rejäl tandläkarskräck och hade inte varit där på 12 år när jag började gå i höstas. Hade otur och en tand var infekterad, det gjordes flera försök att rensa ur den (tänk flaskborste i miniatyr långt upp i rotkanalerna, men bedövningen var bra). Tyvärr blev det inte bra, alltså drogs tanden ut igår. Den sitter på sidan rätt långt fram, man ser gluggen när jag skrattar, inte kul.

På plussidan är att jag inte är så rädd längre.

Nej, nog om det.

Har äntligen efter flera turer fått ordning på den felaktiga fakturan jag fick på sjukhusavgifterna (de ville ha 3400 kr för mycket!). Till slut fick jag sätta Mannen på att ringa dem för jag orkade inte med, men när jag fick övergå till att kommunicera via mail så löste det sig.

Äsch, har inget intressant att skriva om direkt, vill bara bo i min grotta ett tag.

3 kommentarer:

  1. Sv: Ja visst är det så. Man behöver göra lite roliga saker som inte har ett jota med sjukdom att göra. Hoppas att filmen är bra också, men roligt ska det bli i vilket fall....

    .... och du. gör din lilla grotta riktigt mysig ikväll :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha det är som jag brukar säga: Mail is da shit =) Funkar alltid haha
    Jag ska till tandläkaren imorgon. Har sån sjuk tandläkarfobi och brukar må riktigt dåligt en vecka innan: Men nu känner jag ingen oro alls vilket så klart är positivt. Så min tandläkarskräck kanske har flugit sin kos också *hoppas hoppas* =)
    Kramkram

    SvaraRadera
  3. My och Maria, tack för besöket. :)

    SvaraRadera