torsdag 16 juni 2011

Sockersött

Fortsätter med daglig frågesport hos vetgirig.nu. Månadens ämne är "skräpmat". Hittills har jag 14 rätt av 16. Creepy. Idag listade jag ut (ingen googling!) att en viss burk innehöll sockervadd! Sockervadd på burk låter helt absurt.

8 kommentarer:

  1. Åh, kaffet luktar underbart *ler*
    Jag orkade bara till nummer 7 av fönstrena.. men de andra finns ju kvar :/
    Vad kul att ha huvet på skaft i frågesporten men jag håller med om att sockervadd på burk låter konstigt. Men å andra sidan gillar jag ju inte ens sockervadd då den sitter på pinne heller =D
    Tack för kaffet och hoppas du får en soolig sommardag.
    Kram

    SvaraRadera
  2. blä sockervadd på burk! -.O

    sv. tack! Nja enligt mig är det inget jätte projekt, projektet är i centimeter stort så ja. Men tidsmässigt är det inte det :D f.ö. är den klar nu :D

    SvaraRadera
  3. Älskar vetgirig! När jag var student i Uppsala och bodde i korridor som sig bör så satt vi alla i varsitt rum om nätterna och duellerade med varandra i de där utmaningarna.
    Fast det var innan de införde en begränsning i hur mkt man får spela utan att behöva betala. Kraftigt beroende framkallande. Läkemedelsquizen är roliga! :)

    SvaraRadera
  4. men urk, vilken hemsk särskrivning jag fick till. ignorera snälla ;)

    SvaraRadera
  5. När hjärnan är mera på min sida ska jag testa den där sidan

    SvaraRadera
  6. Har tyvärr aldrig mobilen med, antingen är den avstäng eller borttappad:)

    Nu väntar sängen och förhoppningsvis någon timmer sömn..
    kramisar

    SvaraRadera
  7. Men åååå, blidde ingen käftis. Dom ringde i morse och sa att han var sjuk. SÅÅÅÅÅ SYYYYYYND! Men ah, hade behövt gå men inte så mycket att göra åt saken.

    Sockervadd på burk låter lite spännande. Tycker dock inte om sockervadd men det låter spännande ändå =)
    Kramkram

    SvaraRadera
  8. Tack snälla allihopa för kommentarer - det blir gruppsvar idag för jag är lite dimmig i huvudet av jäkt. Skulle skicka över en burk sockervadd till er alla om jag hade haft några, men jag gissar att de är en specifikt amerikansk upplevelse.

    Kram!

    SvaraRadera