onsdag 8 juni 2011

Huvudämne

Tuggummiseg idag. Kom ändå ut en stund av rent nödtvång, skulle köpa ett födelsedagskort till min äldre sons flickvän.  Jag är en sån där gammal kärring som fortfarande skickar papperskort, även om jag lovar att jag ska skriva en hälsning på facebook också. Det var ett rätt fint kort i handgjort papper från Madagascar tror jag. Vi har en liten trevlig butik med fairtrade-varor.

Huvudvärk. Det är inte extremt, jag skippar nog alvedonen, bara noterar det för jag har inte så ofta huvudvärk. När jag har det är det oftast ensidigt och bakom ögat, som om det vore migrän very light. Men det är bara lätt irriterande. En får vara glad för små välsignelser. Kommer förresten på att det oftast dyker upp när jag försöker varva ner efter något ansträngande. Jag har nog inte riktigt hämtat mig från gårdagen.

2 kommentarer:

  1. Jo det är skitjobbigt ibland, men det är som att jag ska få skuldkänslor bara för att jag tycker min utvecklingsstörda syster är jobbig. Tack för din fina och gulliga kommentar i alla fall <3
    Usch, huvudvärk är jobbigt oavsett om det är Light eller Large =) Jag har ofta huvudvärk, spänningshuvudvärk, men det är ändå positivt att jag har något att ha ont i =)
    Hoppas du har en skön kväll.
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Maria - tack snälla du. Huvudvärken är nästan borta, det blev inte så farligt.

    Kram!

    SvaraRadera