torsdag 16 juni 2011

Jorduttag

Har köpt ett sommarkort på Skånetrafiken (så om någon i Skåne vill träffas, säg bara till :))

Det som drar just idag, och jag vet inte om det är konstruktivt eller destruktivt, är att åka till Malmö och gå på samma ställen som jag gick på i januari. Händelsen är rätt vag i mitt minne och jag vill på något sätt fånga upp den, sätta den på den medvetna kartan.

Jag vet att det är att älta. Jag tycker att ältande kan vara rätt bra. Ingen quick-fix, men när jag grävt mig igenom jordhögen och ser ljuset på andra sidan så kan jag släppa mycket, blir inte så bitter. Jo, en grej fortsätter jag vara bitter över, och det är att jag aldrig fick någon utbildning och nu är det försent. I övrigt kan jag nu acceptera dåliga förhållanden, flyttar, tiden i sekten - t.o.m. mina halvhjärtade självmordsförsök. Känner mig inte nöjd med tillvaron men ganska tillfreds ändå.

(förlåt ev. stav- eller syftningsfel eller konstiga prepositioner, det är verkligen skitsvårt att skriva idag)

4 kommentarer:

  1. Att älta är inte alltid destruktivt. Om en aldrig ältar, hur ska en kunna bearbeta?

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - säkert är det individuellt som allting annat - fastnar man i ältandet är det nog inte nyttigt. Men lite gnagande på gamla rester tycker jag att man får unna sig, annars kommer det förflutna bara tillbaka och biter en i svansen när man minst anar det.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Finns också i Skåne :)

    SvaraRadera
  4. Puffan - känner du för en fika någon dag så maila stellariamedia@gmail.com :)

    SvaraRadera