onsdag 8 juni 2011

Fråga

Jag är med i månadens frågesport på http://vetgirig.expressen.se/ där man får en fråga via mail varje dag, ämnet varierar från månad till månad. T.ex. så var maj månads ämne "byggnader i London", där hade jag ca hälften rätt (att wikipedia svaret är fusk i min mening). Juni månads ämne är "skräpmat". Hittills har jag alla rätt. Skrämmande.

4 kommentarer:

  1. Kul tips. När man inte kan resa sig och stänga av datorn kan det ju vara bra med nåt nytt att fördriva åtminstone nån minut med. Man vill kanske inte veta för mycket om skräpmat nej. Samtidigt kan man ju se det som ren och skär allmänbildning. Jag kunde visst vilken temperatur man friterar pommes i, trots att jag har undvikit det i princip helt sen typ 15 år, och friterat i stort. Hade jag inte varit rädd för att det ska börja brinna hade jag kanske undersökt om det fanns en dold talang :)

    SvaraRadera
  2. S2 - och jag visste hur många KFC-restauranger det funnits i Sverige - åt på den tidigt 80-tal.

    En bekant till mig lyckades nyligen efter en blöt kväll nästan tända eld på huset som rökfylldes helt när han fick för sig att fritera. :-o

    SvaraRadera
  3. Tråkigt med olyckan men fint med stöd för min noja kring fritering! (och gasspisar, och flambering och ja, vad man nu kan hitta på...)

    SvaraRadera
  4. S2 - jag tror aldrig att jag har friterat i hela mitt liv! Det verkar alltför läskigt.

    SvaraRadera