torsdag 9 juni 2011

Klagomuren

Vill inte sova. Gjorde i ordning lite av mitt presskaffe istället. Kanske är det bara att jag sov 12 timmar igår natt. Kanske är det bara värmen. Jag tycker mycket om sommaren men jag föredrar att sova svalt, så jag kan ha ett tjockt tungt täcke över mig. I natt blir det nog ett tomt påslakan. Måste ha något över mig, det är absolut nödvändigt. En håla att gömma mig i.

Längtar efter en kick, inspiration, vilja. Har t.o.m. tappat farten helt när det gäller heminredningsprojektet, tv-bänken står här omonterad i väntan på att den gamla gigantiska möbeln ska förflyttas någon annanstans. Försöker ibland vara social, det kostar på. Ringde en gammal vän ikväll och gjorde upp om att eventuellt ses när jag kommer upp till Götet snart. Känner redan en tvekan. Hon är lyckad på många sätt, karriär, exotiska resor. Jag har inte mycket för mig annat än att psykfalla mig runt. Inget att prata om.

Herrejävlar vad dyster jag låter! Bara klagomål. Jag är dyster på vissa punkter, men just för stunden är jag ändå rätt tillfreds. Kaffet klarnar mitt sinne. Jag har musik. Är precis lagom berusad på bubbelvin (jag har en suverän kork så jag kan spara resten av flaskan till imorgon).

Borde måla naglarna. De små gesterna som betyder mycket.

-----

Jag har hittat en perfekt röd nyans på nagellacket. Sånt spelar roll.

5 kommentarer:

  1. Jag håller med dig om de små sakerna. Jag har under bar rosa nyans på naglarna, unnade mig även en ny skjorta. Och var i desperat behov av en ny mobil, så nu har jag något att leka med. :)

    Visst, det är skönt att få stora projekt avslutade. Men ibland kan jag tycka att det inte är så viktigt, att en helt enkelt inte orkar/kam/vill vissa dagar. Och så får det vara så då.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Man får faktiskt klaga. Det är ok. Hur ska man annars kunna släppa allt det man vill klaga på om man måste gå och gnata det i huvudet. Det kan vara skönt att bara få vräka ur sig.

    Och håller med om att dom små sakerna, kan betyda mycket.
    Jag hittade ett turkost nagellack för 2 veckor sedan, men hade inte råd att köpa det. Min karl var med då och när jag skulle hämta en sak i butiken, så köpte han det, som jag sedan fick när vi kom hem.

    jag har letat i 2 år efter ett turkost nagellack, en specifik turkos färg, men bara hittat mellan tingen. :)

    Men försök att se det positiva med att träffa din vän, isf för att hon har "lyckats" bättre ect. Ni är ju två olika individer, och därför två olika liv. Se hennes resor och karriär till en inspiration, ist för att hon "lyckats bättre" :)

    sv. tack. iof ett åter fall på 11 månader är ju ganska bra ändå. Tack.

    Men jag hade nog önskat att jag kunde hålla mig i 12 månader. div ett år.

    har aldrig lyckats med det förut. :(

    SvaraRadera
  3. Usch ja, värmen är jobbig när man ska sova. Även om jag har vädrat känns luften tjock och jobbig. Jag släpade iaf ut ett sommartäcke i natt, bara lakan sparar jag till absoluta nödfall, det känns så fel att ha så lite över mig. Inget alls skulle jag nog inte ens prova. Tacka vet jag tjocka duntäcken, och den största fördelen med vintern är att jag kan ha på min elektriska värmemadrass på innan jag lägger mig i sängen. Försöker vara utan sömnmedicin, men igår fick det bli den som läkaren samma dag sagt att jag skulle spara till nätter då det var "skitsvårt att sova".Fast jag kan inte bara skylla på värmen, ältade bla det läkarbesöket och hade allmänt svårt att ligga still. Hoppas du sover gott i natt!

    SvaraRadera
  4. PrinsessanCarro - tack för att du är så uppmuntrande!

    SvaraRadera
  5. S2 - jag löste situationen genom att inte lägga mig förrän halv tre när det svalnat av. ;)

    Sömnmedicin är bra att ha ibland. Jag använder det inte heller jämt, utan bara någon gång då och då. Äter nog med piller som det är!

    SvaraRadera