torsdag 9 december 2010

Himlafenomen

Jag har sett en vädersol! :D En starkt lysande fläck i alla regnbågens färger, en bit bredvid solen. Det är roligt att kunna bocka av den från naturfenomen man vill uppleva.

En stillsam dag, och plötsligt känner jag ja, så skönt, jag behöver det här idag. Ringde litiumsköterskan och frågade efter senaste värdena, litiumet ligger bergfast på 0,6 och sköldkörteln mår bättre. Sedan har jag bara puttrat runt. Tvättar lite. Följde med Mannen och köpte en Dymoapparat (en sån där man skriver på självhäftande band med). Det är något med kontorsartiklar som lockar mig, ser alltid saker jag skulle vilja ha utan att ha någon som helst användning för dem. Jag behöver ett kontor. ;)

5 kommentarer:

  1. Coolt! Har sett en sådan för några år sedan, mycket vackert.

    Ang. kontorsmaterial är jag också en sådan där som vill ha en massa sådana saker. Lite av en junkie faktiskt. Kanske är det något behov av att organisera & kontrollera?

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - visst talar det till ens organisatoriska ådra, och så är många av prylarna så söta och smarta. Klart man måste ha en mojäng att ta loss häftklamrar med, istället för att slita med en bordskniv. Som tur är gillar Mannen också kontorsprylar (och kan skylla på att han har egen firma) så vi har en massa bra saker. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. hej! :D jar såg detta oxo! Jag lyckades ta ett jätte bar kort på det oxo! :d du kan se (om du vill ^^) bilden på min blogg :D

    SvaraRadera
  4. PrinsessanCarro - ska genast kolla din bild. :)

    SvaraRadera
  5. Hej! Fick ett svar om vad det är för något av en kompis på FaceB. "Det är en HALO; uppstår närsolens ljus reflekteras i iskristaller."

    :D

    SvaraRadera