tisdag 7 december 2010

Kemi

Kände mig konstig igår kväll. Energi i kroppen på ett sätt som växlade mellan behagligt och hemskt. Vi hade storhandlat på Maxi tidigare och det sög musten ur mig mentalt. Till slut tog jag en Stesolid och fick benmassage av snälle Mannen. Är lite sur på mig själv för att jag nedlät mig till att ta piller. Just nu är det många anti-pillerslogans på rotation i mitt huvud. Saknar de starkaste känslorna, t.o.m. desperationen (vilket låter helt ologiskt med tanke på Stesoliden igår, jag vet verkligen inte vad jag talar om).

7 kommentarer:

  1. Den där inre konflikten är inte rolig - att vilja flera saker på en & samma gång. Hoppas att det blir lite lugnare idag.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - tog till det gamla beprövade knepet och sov bort det värsta idag. Kravlade mig iväg sen och tränade och får jag bara lite kaffe nu så blir det nog bra.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Men alltså - handla på Maxi kan suga musten ur de flesta.....men att ta piller är aldrig kul - det är en evig inre konflikt

    SvaraRadera
  4. Jag vacklar också i mina beslut ang. piller. Tar man dem i onödan och när är det egentligen i onödan? Hur länge ska man kämpa innan det är ok att ta medicin. Beslut som är svåra. Man både vill och inte vill, men ibland är det kanske nödvändigt trots allt.

    Vad skönt det lät med benmassagen förresten.

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Miriam - hade väl bara en konstig dag. Egentligen är pillren inte så mycket att bry sig om, jag tar lugnande kanske två gånger i månaden och sömnisar så gott som aldrig. Blir väl kanske mer nu när jag ska gå till tandläkaren iofs. Men jag är ändå en lågförbrukare.

    SvaraRadera
  6. My - jag försöker oftast med annat innan jag tar fram pillerburken, så där som man ska. Jag har aldrig använt lugnande dagligen, utom när jag varit inlagd och sköterskorna har sprungit med tabletterna efter mig. Så egentligen borde jag inte oja mig utan låta mig själv ta emot den hjälpen ibland.

    När jag blir stressad får jag ofta ont just i benen så benmassage är guld värt!

    Kram!

    SvaraRadera
  7. känner att min ork och energi rinner mellan fingrarna.
    Sovit hela dagen,det var 7 v sedan jag gjorde det...

    Vill inte neråt igen, vill vara där jag är.

    Rycka upp mig då det är sista gången på Bipoläran idag...
    kramisar

    SvaraRadera