måndag 17 november 2008

Utmanad

Blev utmanad av skogshuldran att lista sju allvarliga eller roliga saker om mig själv. Hey ho let's go.

 1. Jag har bjudit 2 SÄPO-agenter på fika vid mitt köksbord. En paranoid (numera ex-) riksdagsledamot trodde att min man styrde Sveriges rättsväsende bakom kulisserna.
 2.  Jag såg första månlandningen på tv och har läst 5 p ”liv i universum”.
 3. En gång reste jag till USA med en veckas varsel för att lämna ett vittnesmål i en rättegång mot en relativt inflytelserik religiös sekt. Resan betalades av en amerikansk miljardär. Jag vet med säkerhet att privatdeckare följde efter mig over there. (Jag ser temat men jag lovar, jag är inte lagd åt det paranoida hållet, allt möjligt annat är vajkalle i mitt huvud men just det är inte problemet.)
 4. Jag har genomgått en hjärnoperation. Tog bort en plommonstor fettknöl. Upplevde det faktiskt inte som särskilt traumatiskt att veta att man skulle såga upp min skalle. Sen fick man morfin efteråt.
 5. Senast 8 går jag upp varje dag, men morgonrocken är min bästa vän, klär helst inte på mig om jag inte måste.
 6. Våren 2007 var jag bästa kvinnan i landet på högskoleprovet. Jag har knappt återhämtat mig från chocken än. Kan med säkerhet säga att jag varken är intellektuell eller genialisk, så fan vet hur det gick till. Dessutom fick jag underhålls-ECT under den här tidsperioden.
 7. Ett tag jobbade jag med att städa ett begravningskapell/krematorium. Sopade ihop spilld aska och en och annan tand. Det var ett lugnt och skönt ställe att jobba på.

Nu skickar jag utmaningen vidare till Gladana, LaLuna, Linn, Kimmi, Maria

6 kommentarer:

 1. Tack vännen. Vad glad jag blir av att höra det :) och jag blir glad av att få dela med mig av såna underbara människor för dom är värda all eloge och utrymme både i min blogg, mina tankar och mitt hjärta. Det finns nog egentligen ganska många underbara människor men som vi missar för att vi är så upptagna med annat. Men jag tror ändå att L är lite speciell i alla fall :) Jag har plöjt igenom en och annan soc.tant men ingen är som L.
  Jag ser nu att jag har fått en spännande utmaning, den ska jag ta på fullaste allvar :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken intressant kvinna du är! Himla kul läsning! Kram Huldran

  SvaraRadera
 3. Ja du, det var minst sagt läskigt med mytomanen. Gudars vilka äventyr man fick vara med om, innan jag fattade hur hon var. Det var resor, elelr ja halva resor då, vi skulel flytta ihop hon och jag så vi var och kolalde på lägenhet, hon skulle ändra på hela mig, både utseende och sätt...ja en massa skit var man med om. Livet blev ju inte händelselöst precis :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Upptäckte att jag hade glömt fyran så nu är den på plats också :) Kram

  SvaraRadera
 5. Ha ha. Jag som nyss skrev till maria att jag var glad att jag inte blev utmanad..där fick jag för det..ska försöka komma på nåt bra att skriva. Jag fixar det ikväll..
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Maria - Jo, det är nog så att vi inte alltid märker alla fina människor runt omkring, men det är kul att vi gör det ibland trots allt.

  Huldran - tack för de orden. Fast jag är mest stillsam och vardaglig, det är bara någon gång ibland som allt flippar iväg...

  LaLuna - ingen stress! Gör det bara om du vill, och det behöver inte vara så märkvärdiga svar.

  Kram på er alla!

  SvaraRadera