torsdag 6 november 2008

Efter

Gjorde faktiskt allt på listan utom AF, upptäckte 12.10 att de stängde 12.00. Får bli på måndag. Ska ha något kul att göra då också.

Har lite social baksmälla nu efter middagsbjudningen. Alltså den där överspända känslan i kroppen och övertrötta känslan i huvudet. Svårt att varva ner och gå och lägga sig. Stönar och stånkar över att behöva vara förnuftig istället för att sitta uppe till 3. Men jag ska upp 7 och sen ut och resa och vara uppe sent imorgon kväll, det blir inte bra alls om jag inte sover inatt.

Säger hon och förblir sittandes framför datorn.

Nä, godnatt nu!

1 kommentar:

  1. Tack! Ja det är jag också och jag är även glad och tacksam för att jag idag har förmågan att se och uppskatta såna människor. Förr var jag bara arg och såg inte den hjälp dom försökte ge mig. Jag är verkligen lyckligt lottad som har fått möjligheten att få såna varmhjärtade professionella.

    haha känner igen det där med att fastna framför datorn när man egentligen borde gå och lägag sig. Jag skulle behöva äta frukost men fastnade här också. Ordentlig som jag var så ställde jag kl. på 8 imorse för att jag skulle kunna äta en tidig frukost. Tror du jag har fått i mig nån frukost än eller? ahha skulle inte tro så. Datorn är det första jag sätter på på morgonen och då fastnar jag.

    Kram

    SvaraRadera