söndag 30 november 2008

Adventsljus

"I'm dreeeaming of a whiiiite Christmassss" Julsångsbruset piffas i år upp av det faktum att vi ska ha en julkonsert med kören och var och varannan jullåt man hör finns på repertoaren. Sanslös tanke att man ska stå och sjunga på scen inför en publik - det här är alltså en "jag-kan-inte-sjunga-kör" där sångröst inte är ett krav för att vara med. Men å andra sidan - det finns redan en och annan som uppträder på scen utan att ha sångröst, kan de så kan jag. ;)

Pepparkaksbak, julskyltning, glögg. Adventisk dag. Det var verkligen mycket folk på stan. Vi köpte en massa lotter till förmån för olika lokala föreningar, vann en rökt makrill. Sen gick vi på krogen och åt fläskfilé.

Jag sitter vid laptopen i köket och Mannen vid sin dator i arbetsrummet, ändå känner jag hans närvaro så tydligt, så tryggt.

2 kommentarer:

  1. Klart man kan stå på scen och sjunga även om man inte har någon vidare sångröst. Kolla bara på Johan i Idol och Håkan Hellström, tycker inte någon av dom har nån vidare klang i sina röster :)
    Ny design igen. FINT! :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja håller med dig. Det härliga med människor med handikapp är att dom uppskattar så lite. Du ska se på julafton när hon öppnar paket, då skriker hon "JAAAAAA" och skrattar efter varje paket hon öppnar, oavsett vad det är i. Då är det så kul att ge saker och även ge andra mer känslomässiga grejer, ge av sig själv liksom. Det är roligare när det uppskattas.

    SvaraRadera