söndag 2 november 2008

Feg

Är lite nervös inför mötet imorgon, vet inte riktigt vad som väntar. Tycker inte om att träffa handläggare, jag blir så tillkämpat hurtig alternativt tyst och medgörlig, känner att jag inte har någon rätt att ställa krav eller förvänta mig något, allraminst hjälp. För egentligen borde jag ju bara rycka upp mig, skärpa mig, ta tag i saker, eller hur? Att erkänna mina svagheter blir att skriva under på mitt misslyckande. När det kommer till mig själv har jag svårt att se några förmildrande omständigheter. Jag kan förstå när man inom politiken ropar på hårdare tag som ett universalmedel mot allt ont, för det känns som om man gör något åt saken när man fördömer och bestraffar, även om resultatet bara blir improduktivt stillastående. Om jag hatar mig själv tillräckligt mycket så kanske jag transformeras av elden till någon som inte förtjänar att hatas, typ.

Fullt så bitter som jag låter är jag inte, så fort jag slutar tänka på det så mår jag bra. Mer uttråkad, behöver hitta på något.

5 kommentarer:

 1. Hoppas mötet kommer gå bra. Det tror jag det gör, man brukar vara nervö i onödan.
  kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Thanx :) Lite mer saker som ska inhandlas och upp på väggarna bl.a. Men nu tycker jag det är lite mysigare. Vuxenpoäng va? :)
  Hopaps mötet kommer gå bra men förstår din oro. Jag har själv väldigt ltt för att prata idag och älskar att prata men när jag kommer till försäkringskassan, shit vad tyst jag blir. Känner lixom inte igen mig själv. Har man SÅ mycket respekt för dom elelr vad beror det på? Eller annars kan det vara så att man inte vill dela med sig av för mycket för det kan ju trots allt ta ytterligare tre år innan jag får komma dit igen, och vad ska då dom med mitt skit att göra när dom inte ens vill engagera sig. Känsn som att man ger upp innan man ens komemr dit.
  jaja, lycka till imorgon i alla fall, tror det kommer gå bra :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack finingar. :) Jag försöker skjuta det åt sidan nu. Eftersom jag inte vet exakt vad som förväntas av mig kan jag ändå inte förbereda mig, så ingen ide att snöa in på det.

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Första gången jag hälsar på. Jag känner igen sååå mycket av det du skriver. FK är samma moment för mig... *ryser* Känns som att de ska tro att man är en fejk...

  SvaraRadera
 5. Hej Kimmi! :) Nä, handläggare av alla slag är inte så kul att handskas med...

  SvaraRadera