torsdag 20 november 2008

Sockerdricka

Det bubblar i kroppen idag, små fina bubblor, egentligen kanske mer som champagne än sockerdricka. Vill ha bubbelvin, det skulle passa perfekt. Färgerna är så vackra, att en diskmedelsflaska och ett reklamblad kan tala till sinnena så. Någon dag ska jag övervinna motståndet och måla igen, någon dag.

Har skrivit en massa inlägg på olika forum, så lustigt det där att ibland tycker man sig ha något att säga om allt, sen kan det gå flera dagar då det bara finns tystnad i en. Jag kan vara en sån jäkla besserwisser ibland, komma med pekpinnar, kan behärska mig till viss del, jag anmärker åtminstone inte på folks stavning, men ibland måste jag bara säga hur det egentligen är. Får förlita mig på att folk har överseende som de ofta har överseende med andra personliga egenheter.

Mannen är ledig idag och har lovat att "rasta mig" på köpcentret, han ska ändå dit och köpa en teknisk pryl till sin yngsta son. Han såg hur otålig jag är (ok, om jag kommer en gång i timmen och frågar om vi ska hitta på något idag så kanske det går att lista ut...) Han kom också just och sa att en kompis är sjuk och bad att vi skulle komma med gräddglass, ytterligare en anledning att bege sig ut. Skulle vilja ha ett par lite snyggare svarta byxor, tycker det är knepigt att hitta några som sitter bra när man har stl 46, men har iofs inte letat så mycket.

Jag är så grymt sugen på kaffe men jag har redan druckit min morgonkopp, så det får väl bli nyponte.

4 kommentarer:

 1. Hihi...de där kittlande bubblorna brukar jag med råka utför... Det är nästan så jag kan gå omkring och fnittra för mig själv. Kan det ha med diagnosen att göra? Nääää... Så får det inte vara. Det måste vara må-bra-bubblor. Japp, nu bestämmer vi det tycker jag. :-)

  Ha en bra shoppingdag! Själv har jag fyndat en top. Hade själv stlk 46 förr och det är ett helvete att hitta snygga kläder så jag känner verkligen med dig.

  Nu vet jag inte om du bor i närheten av Trelleborg men här har vi en butik som heter Zizzi som bara har kläder i lite större storlekar, men som satsar på moderna och fräcka modeller.

  KOlla här annars för närmaste ort: http://www.zizzi.dk/#/storelocator/

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Bubblor låter underbart...skrattade åt dig, hihi, och åt mig, för trots att jag inte kan stava så måste jag hela tiden HÅLLA TILLBAKA på alla forum för att jag liksom inte kan hålla käft utan måste upplysa alla om FAKTA:..Hmmm. Jag ÄR en besserwisser, and I know it...

  SvaraRadera
 3. Jag har nog varit som avslagen dricka idag så snälla, ge mig lite bubblor tack :)
  Haha jag kan nog också vara en besserwisser när jag tänker efter. Har massa åsikter om sånt som folk inte tror att jag kan ett skit om. Kan säga att det uppskattas inte alltid att man tycker annat än de övriga, men det är ju inte mitt problem. Det är jobbigt att stå ut med dom också ibland så det är rätt ömsesidigt skulle jag tro :)

  Tack för att du nämnde målning. Jag skulel ju ta fram papper och penna och bara försöka rita. Tänkte bättra på min antasiförmåga lite, har ju inget av den varan. Så nu ska jag ta fram papper, pennor och lite kolkritor. Kollar på du är vad du äter nu så får se vad jag kan komma på att rita då. En slibbig hamburgare kanske :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Haha, besserwissers unite! Kanske man kan fråga er om meningen med livet och verkligen få ett svar? ;P

  Kimmi - tack för shoppingtipset. Jag bor i NV Skåne så en bit ifrån Trelleborg, men det fanns en butik i Hyllinge så jag kollade in den igår. Hittade inget jag ville ha just nu, men det verkade ändå som ett ok ställe.

  SvaraRadera