söndag 23 november 2008

Slem

Sov 10 timmar, är trött trött trött. Känner mig som en stor slemmig manet utan styrsel. Självskadetankar dyker upp, inget jag inte kan hantera, men som en markering, "vi finns här nere i källaren och väntar". Har bara gnälliga, pessimistiska tankar så jag ska nog sluta skriva här.

4 kommentarer:

 1. Det är alltid bra att skriva av sig, kom i håg att du skriver för din egen skull - ingen annan. En stor kram till dig.

  SvaraRadera
 2. Tack Huldran. Visst skriver jag för min egen skull, det är bara en sån dag då jag hellre ska distrahera mig med annat för jag blir bara mer ledsen av att låta eländet ta plats. Sport på tv är skitbra, fast jag inte ens är sportig av mig...

  SvaraRadera
 3. Jag läser din blogg varje dag och jag har aldrig hört dig så här nere tidigare. Hoppas det vänder snart. En annan sak som jag har tänkt på är varför ska du arbetsträna? Varför ska det vara nödvändigt? Kan du inte få slippa gå igenom det här. Kan du inte få göra sånt som du mår bra av och sånt som du tycker är roligt? Inte en ny stressbelastning. Bara funderingar. Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Charlie, roligt att "träffas". :) Det är nog ingen större fara med mig. Tyvärr är det ju del av min sjukdom att när jag varit riktigt uppåt några dagar så slutar det ofta med ett ras neråt. Men jag känner ändå att det inte alls är så illa nu som det ibland har varit förr om åren, innan jag fick bra mediciner. Nu är jag bara låg några dagar istället för veckor eller månader, och även om jag känt mig under isen idag så har jag inte självmordstankar som jag ofta hade förr.

  Dels vill jag själv arbetsträna, jag mår ju mycket bättre nu än för 1-2 år sen. Dels kräver försäkringskassan det så jag har inte mycket att välja på.

  Kram tillbaka!

  SvaraRadera