måndag 10 november 2008

Föräldraglädje

Hemma igen. Lite trött men det var enormt kul att träffa mina barn. Den yngsta och hans tjej hade redan gjort i ordning nya lägenheten jättemysigt. Vi gick på konsert och gjorde pizza och fikade och pratade massor. De är verkligen fina personer och jag är otroligt stolt över dem, eller kanske inte riktigt stolt för det antyder att man ser det som sin egen bedrift att de är som de är, och jag tror inte att jag ensam har skapat dem, det finns så mycket mer som påverkar en människas personlighet. Men jag är tacksam över att ha så trevliga människor i min familj. Mannens barn är också jättefina, så vi har haft tur.

Inte så mycket mer att säga. Är lite överlastad av intryck, det brukar ta ett par dagar att landa igen.

6 kommentarer:

 1. Låter härligt..ett härligt inlägg fast du är trött.
  kramar om

  SvaraRadera
 2. Tack LaLuna. Kram tillbaka!

  SvaraRadera
 3. ja verkligen. Jag brukar faktiskt ha hela badkarskanten full av schampoflaskor och basamflaskor och även en och annan flaska till kroppen, typ olika duschcremer, peeling och sånt. Nu börjar det bli fullt igen :)

  Det är klart att man ska vara helstolt över sina barn :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Förstår precis vad du menar. När man tittar på sina barn, har man svårt att acceptera termen "jag har skapat dem", eftersom de är så fantastiska på alla sätt, att det snarare ligger något större bakom det hela.

  Jag tycker det låter så härligt sättet du skriver på, man kan nästan "se" din kväll, kul att läsa!

  SvaraRadera
 5. Maria - Det får gärna vara snygga flaskor också. ;)

  Visst är jag stolt, men försöker behålla lite ödmjukhet också. Även om man påverkar sina barn mycket så gör de själva jobbet att sträva framåt, både prestationsmässigt men framför allt när det gäller medmänsklighet. Jag kan finnas i bakgrunden och stötta, men kan inte ta hela äran av deras arbete, och alla de saker som ligger utanför min kontroll som också påverkat dem. Tillvaron har många dimensioner...

  SvaraRadera
 6. Down the rabbit hole - roligt att du förstår hur jag menar! Tack!

  SvaraRadera