tisdag 13 april 2010

Turbopigg

Jag vaknade vid 4-draget turbopigg, som Mannen kallat det. Det var t.o.m. roligt att gå till psyk. Dr B stämplade mig snabbt som "för glad" och skrev inte ut mig. Men jag får vara hemma på permis så länge och träffa honom igen på torsdag. Det känns lite löjligt, ska jag ta upp plats där som inte är sjuk. Men det sitter en korp på min axel och viskar "kom ihåg den senaste månaden", så jag käftade inte emot så mycket.

Nu har jag ätit sushi till lunch, handlat mat, slängt sopor och glas och papper, ser lite fram emot att diska härnäst för jag behöver göra något med min energi. Egentligen vill jag åka till Helsingör men vi har för mycket sprit kvar hemma för att det ska vara berättigat, det inser jag. Kanske får jag ägna mig åt något organisatoriskt, köra backuper och sånt. Jag saknar fokus bara. Mitt psyke skriker efter något att nörda in sig på men det lyckas inte riktigt för tillfället.

Alltid när jag mår bra längtar jag lite extra till Göteborg. Får hålla i mig själv och pedagogiskt förklara varför det inte är en bra idé att bara sätta sig på tåget nu på en gång.

2 kommentarer:

  1. Turbopigg är ett väldigt bra uttryck! :)

    SvaraRadera
  2. Charlyene - och lättare att acceptera än div. sjukdomsbegrepp. ;)

    SvaraRadera