lördag 3 april 2010

Påsk

Glad påsk allihop! Oavsett varför ni firar det. Och ni som inte firar kan få en kram iallafall!

Vi tar det skäligen lugnt, utom att vi nog ska äta middag med min mamma och hennes man som är på genomresa. Vi har en enkilos chokladask som Mannen fick som tack för hjälpen för att han fixat något åt en jobbarkompis, så det lär inte gå någon nöd på oss. ;)

6 kommentarer:

  1. Glad Påsk. Hoppas ni får det trevligt.

    SvaraRadera
  2. Glad påsk på dig (och din familj). Jag hoppas du får sova, och om du inte gör det att du tar till hjälpmedel så du inte blir sjuk igen, det är bättre att ta till hjälp än att låta bli att sova. Gör det som är bäst för dig! Säger jag som av moderlig omtanke och som kanske irriterar dig istället, eftersom jag ofta inte gör vad som är bäst för mig själv... Njut av chokladasken...

    SvaraRadera
  3. Miriam - jag vet hur det är när man kan ge alla andra jättebra råd men inte följa dem själv... så är det kanske bara att vara människa. Men jag känner det du säger som omtanke, och när tillräckligt många omkring mig säger samma sak så kanske jag ändå tar till mig det till slut. Det är lättare att lyssna på någon som man vet själv har varit i liknande situation...

    SvaraRadera
  4. hejhej vännen. Jodå, jag somnade till sist, med hjälp av en tablett visserligen men jag fick sova ändå. Vaknade kl. 10, lite väl sent tycker jag men jag får vara uppe lite längre ikväll, försöka i alla fall :)
    Åh, chokcladaskar är bara så gott. Jag känner mig lite "för stor" för påskägg, även fast man kanske aldrig blir för stor för det egentligen, köpte ett till mig själv. Av pappa och mamma brukar vi få välja vad vi vill ha för påskägg. Förra året valde jag pengar och i år valde jag Aladdin. Bara såååååå gott :) Dock står den än så länge oöppnad :)
    Glad påsk på dig!!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack snälla du för gratulationer och support. Du är go du :)
    Synd att det finns såna som inte respekterar att man har en egen zon men det är bara att fortsätta vara hård och bestämd med vad man tycker. Om inte jag respekterar mig själv så kommer ingen annan respektera mig heller. Så de så :)
    Kramkram

    SvaraRadera