fredag 2 april 2010

Sittpaus

Hemma. :) Bara på permission men dock. En viss överkörd-av-lastbil-känsla, men zombie-effekten har släppt nu. Kanske under normalfernissan en liten liten gnutta sockerdricka som står på lut, men nu tar jag medicinerna så jag tror inte det blir mer än så. Vi vill inte ha ytterligare ett psykbryt, nehej tack, det får inte ens finnas på menyn. Det var j-t obehagligt, ett sånt där tillfälle då det känns som om hjärnan på allvar håller på att lösas upp i taggiga fragment.

Skönt att de inte är alltför snabba på att skriva ut en, jag har läkarsamtal på tisdag och kan vara hemma tills dess, men också komma tillbaka till avdelningen när som helst om det svajar. Nu kanske det låter som om psyk är min favoritplats på jorden, och det stämmer väl inte helt. Sjuttiotalslokaler med ångest djupt ingrott i väggarna. Tråk tråk tråk. Mycket stirra ut i luften. Ändå är det kanske just bristen på spänning, på liv, på intryck som hjälper mig, bromsar in. Och så det rent konkreta, att någon jävel gör det krångligt för mig att göra mig själv illa, det går förstås men det kräver mer ansträngning. Plus att det gör medicinändringar smidigare.

Men jag hoppas att den här vändan är över nu. Jag vill att allt ska vara som vanligt. Vakna till min man, mitt kaffe, min röda gamla morgonrock. Inte på en prasslig flamskyddad madrass.

Alice i Underlandet ikväll. Och så har jag deklarerat, jag är så ordentlig så det finns inte.

7 kommentarer:

  1. Håller tummarna för dig. :D

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får en fin påsk hemma!
    Kram.

    SvaraRadera
  3. Ylva
    Laura - tack kära ni.

    SvaraRadera
  4. Hoppas att du får det lugnt och skönt så att du slipper vidare inläggning.
    Glad påsk!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Tack Charlyene! Glad påsk!

    SvaraRadera
  6. Blir glad när jag läser att du är hemma! Trots att det "bara" är permis. Hoppas du får en helt vanlig skön påsk! Kram på dig!

    SvaraRadera
  7. Hej Miriam - ja det är skönt att vara hemma. Kram!

    SvaraRadera