söndag 17 augusti 2008

Vingslag

Lite dämpad helg. Kanske eftereffekt av arbetsprövningen. Kanske bara att jag fick mens, det är ju helt oberäkneligt nu pga medicin, kan komma när som helst så jag märker bara efteråt att jag känt mig lite extra sårbar och tröstätit dagarna innan.

Visserligen hade vi bebisbesök på lördagen, mysigt, men jag kände mig lite frånvarande.

Idag har jag varit själv, det har bara blivit datorn och sport-tv och en massa saltlakrits. Men nu har jag satt på ABBA och ska ta itu med jättedisken. Någon sorts produktivitet iaf. Jo, jag har ju tvättat en maskin också. Vardagliga saker men det spelar roll.

Och tiden rullar på när man minst tror det. Terminsstart hos psykologen imorgon. Just nu kan jag mest tänka på att gå in i psykbyggnaden igen, allt som sitter i väggarna där. Blir det en tidsmaskin bakåt eller framåt? Får ta en minut och fokusera utanför entrén, där står två stora fjärilsbuskar som brukar blomma och vara fulla av fjärilar den här tiden på året. Kanske en amiral eller två. Flyttfjärilar, är inte det ett otroligt begrepp? Hur kan små bräckliga, papperstunna varelser utan försvarsmöjligheter flyga hit från Medelhavet? Och varför?

Sing a new song Chiquitita...

Dagens blomma, förutom fjärilsbusken då, är alstroemeria.2 kommentarer:

 1. Läst..

  lämnar en kram

  (älskar också saltlakrits)

  /LaLuna

  SvaraRadera
 2. Saltlakrits äger!
  Kram tillbaka!

  SvaraRadera