måndag 25 augusti 2008

Odlingsbar

Surheten är borta *pssst, väck med dig!* Musik är the shit. Jag lyssnar på The Killers och Lou Reed, Tranquilize. Ringde just yngsta sonen och han och ev. hans tjej ville också hänga med på Aimee Mann. Så underbart kul det är att göra saker tillsammans med ungarna, när man känner att det inte bara är artighet från deras sida utan att de också får ut något av det, någon sorts gemenskap över generationsgränserna.

Ibland tänker jag att barnen är det som rättfärdigar mitt liv. Vilket är en rätt tung börda att lägga på någon, så jag säger det inte. Men i hemlighet kan jag tänka. Mycket av det andra är mest som en B-film på ukrainska, men att mina barn existerar gör jorden till ett bättre ställe, det är kanske det enda som jag otvetydigt har skapat, inte deras personligheter för jag tror människor från en ganska ung ålder börjar skapa sig själva i en ständig dans med omvärlden, men en förutsättning för liv har jag givit. Kanaliserat Moder Jord.

4 kommentarer:

 1. Jag fick lov att gå in och läsa några inlägg i din blogg och jag gillar verkligen ditt sätt att skriva. Kommer nog även i fortsättningen kika in genom ditt fönster då och då :-)
  Tack för läsningen

  SvaraRadera
 2. Tack själv :)
  Bäst att jag putsar fönstren lite så det går att se in ;)

  SvaraRadera
 3. Jag håller verkligen med om det där med barnen, även om man får behålla hemligheten för sej själv:=) över hur viktig deras existens är för ens egen.

  dagsspan

  SvaraRadera
 4. Hur kan något vara större (och mer skrämmande) än att man orsakat en annan människas existens (eller icke-existens)?

  Tack för att du läser, dagsspan.

  SvaraRadera