torsdag 21 augusti 2008

Ljust

Blev lite oväntat glad. Hon som håller i arbetsprövningen kom för att se hur det går, och vi var överens om att jag ska fortsätta med arbetsträning framöver. Sedan fikade vi tillsammans med chefen på stället jag är på och fick veta att de gärna har mig kvar längre. Så bara det administrativa med FK och AF fixar sig så kan jag fortsätta arbetsträningen där. Hittills har jag blivit väl bemött där och det är omväxlande arbetsuppgifter, sämre ställen hade det kunnat bli.

Är lite stolt att inte bara ha klarat av att gå dit varje dag, men att någon dessutom kan tycka att jag kan vara till nytta. Javisst är det gratis arbetskraft för dem, men de får ändå lägga lite möda på att lära upp mig, och det är ett potentiellt avstamp för mig. Kanske kanske kan det bli något bra.

4 kommentarer:

 1. Vad kul!!
  Jag hejjar på dig.

  kramen

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Du får berätta för mej hur man gör och hur allt går till, du som kommit en bit på vägen i denna djungel:=)

  D

  SvaraRadera
 3. D, tack! Jag vet knappt själv hur allt ska gå till. Blev kallad till Försäkringskassans PILA-projekt. Sedan har det rullat på med utredning och arbetsprövning. Jag ska tillbaka till dem som skötte utredningen för ett avslutande samtal, sen ska FK säga sitt. Och hur det kommer att funka framöver vet jag inte. Man får inte särskilt mycket information...

  SvaraRadera