onsdag 8 augusti 2012

Fågelfiskochmittemellan

Har legat lite lågt några dagar. Först var jag uppe i varv efter Göteborg och blev hutad åt (snällt) av Syster C, så jag skötte mig rätt bra, tog en massa sömnpiller, lät bli att träffa folk och shoppa och städa garderober och skriva en massa på nätet, stannade bara hemma framför tv:n och toktvingade mig själv att lugna ner mig. Ja, sedan blev jag förstås låg några dagar och hade inte lust med någonting, fast det var ändå någorlunda hanterbart, det är sällan jag blir så där galet deprimerad nuförtiden. Och jag känner inte av vanföreställningarna nu heller. Sedan återstår att se om det går att medicinera bort ännu mer av svängningarna. Jag tar ett kemiskt steg i taget, höjer, sänker.

Idag har jag klättrat upp till neutralläge igen, orkade fika med en kompis och äta gräddtårta med jordgubbar. En och en halv timme klarade jag av, det är riktigt bra. Laddar inför att luncha med en annan vän på måndag, behöver lite ansikte-mot-ansikte-interaktion också och inte bara nätet.

Men är trött nu. En tårtbit + lite tjatter = ett dagsverke enligt min skalle och kropp. Märkligt är det.



9 kommentarer:

  1. Samma status här faktiskt. EN sak per dag utanför hemmet får räcka. Kram ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast nu har jag faktiskt fuskat och planerat in TVÅ på måndag. Vill att det ska funka.

      Kram!

      Radera
  2. hejja dig!
    att pendla är det jobbiga tycker jag.
    det tar på orken att vara upp och ner. ena dagen si andra dagen så.
    kram och en bra torsdag önskas :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är lite jobbigt när man inte kan planera i förväg för man vet inte hur dagsläget kommer vara. Eller, jag planerar saker ibland ändå och tvingar mig igenom, men lite trist är det. Tack, tror dagen blir rätt lugn. Ska inte bli någon pizza idag utan riktig mat. :)

      Radera
  3. Pendlingarna kan vara riktigt jobbiga. Hoppas att du får vara i neutralläge nu ett bara tag och bara kunna slappna av. Istället för att behöva ha stenkoll på minsta gupp.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har just gjort en medicinförändring så stenkoll är det som gäller. :/ Men det får gå.

      Kram!

      Radera
  4. Ett bra tag, menade jag... inte "ett bara tag"... Slant lite med fingrarna där...

    SvaraRadera
  5. Hoppas du får ut lite av dina sociala möten. Tårta är ju inte fel. Och neutralt kan vara väl så bra. Jämfört med svängningarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. När jag mår hyfsat bra är det trevligt att vara social, i måttlig mängd. Just nu ska jag bara andas.

      Radera