onsdag 15 augusti 2012

Ägg

Jag brukar vakna till någon gång i vargtimmen. Allt vatten man dricker vid litiumbehandling gör sitt till. Oftast somnar jag om igen. Är jag lite speedad går jag upp och älskar världen. Är min psykologiska färg kolmörk ligger jag och ångestar. Någon gång ibland är jag bara vaken. I natt var det så. Halv fem och ögonen gick inte att sluta igen. Jag lider inte av det.

Igår gjorde jag inte ett skapandes grand förutom en strandpromenad, det var allt jag orkade. Men det är sista dagen idag på sommarkortet på kollektivtrafiken och jag tror jag åker till Malmö. Lite som när man handlar på sig en extra kartong ägg bara för att det är extrapris. Är nästan pank och har en massa räkningar i slutet av månaden så det blir väl inget resa av på ett tag sedan.

Ska bara tvätta lite först. Jag älskar att ha tvättmaskin.

10 kommentarer:

  1. Bra jämförelse där med äggen :)

    Jag är glad att jag inte Furixar på kvällen. Skulle bli ett himla springande på natten ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hörde du att vissa atleter åkte fast för doping pga att de hade Furix i kroppen? Används tydligen för att dölja fuffens. Det är inte så att Fröken Hulda kör med anabola? ;)

      Radera
  2. har haft en period då jag haft svårt att sova nu. Vill inte ta atarax och zopiklan heller då jag blir som en zoombie.Fast det föredrar ju läkarna:)
    Kram gumman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har nozinan som är ett riktigt knockout-piller. Kan sova 12-13 timmar och gå omkring i dimma ett tag efter det, så det gäller att inte ha något inbokat nästa dag. Tänker att det skulle vara svårt för dig som har yngre barn att ta sömnmediciner. Men sova måste man ju, som sagt blir läkaren inte glad annars...

      Stor kram!

      Radera
  3. Jag tycker att det ibland kan vara rätt trevligt att vara vaken mitt i natten. Det är tyst och mörkt och ingenting som stör. Men det beror ju, som du skriver, på vilket läge en är i. Skönt att höra att det inte störde dig inatt.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar också natten när jag är på bra humör. Sommarnätterna är helt ljuvliga, att se soluppgången kl 4, men vinternätter är också sköna, man tänder ljus och dricker kaffe...

      Kram!

      Radera
  4. Jag vaknar aldrig på nätterna, jag bara sover och sover, trött, trött. Så är det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan bli trött av för mycket sömn också, tycker jag. Synd att man inte får styra sådant helt själv.

      Radera
  5. jag älskar oxå min tvättmaskin. och ägg :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tvättmaskiner är bäst! Kokt ägg med stenbitsrom. :)

      Radera