fredag 24 augusti 2012

Halvdäckad

Är helt neddrogad, ser bokstavligen i kors. Äldsta sonen inviterade mig till en match WF, och jag kan knappt se bokstäverna. Men det var perfekt att han gjorde det för när telefonen plingade till vaknade jag, och jag skulle till tvättstugan sju.

Fast under medicindimmorna är jag fortfarande glad. :)

11 kommentarer:

  1. Medicinerna verkar fungera för dig, och trots dimman är det ändå skönt att få vara glad! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de får mig åtminstone att sova, och det är inte illa antar jag. Kroppen blir ju lite utmattad när det är full fart.

      Kram!

      Radera
  2. Bra att du fortfarande är glad under dimman. Trist dock att du skall behöva vara så suddig i hjärnan. :( Hoppas att din fredag inte blir alltför dimmig.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är ändå förvånansvärt pigg trots att jag tagit Zyprexa igår. Men det vill en inte säga alltför mycket om till omgivningen ;) Jag gör ju inte galnare saker än att dekorera om sovrummet så vad spelar det för roll? Och jag brukar inte vara uppåt mer än högst en vecka, så det självdör väl snart i vilket fall. Livet...

      Kram!

      Radera
  3. Glädje är en skön känsla.....! :)

    SvaraRadera
  4. Jag gillar inte det där med alla biverkningar av mediciner. Ibland blir man ju sämre av dom än man var innan. Men jag förstår att det är bra för dig nu... så du får sova ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, alla tjatar ju om att jag måste sova, och nio timmar är väl inte dåligt även om det är på kemisk väg. Medicinbiverkningar är en sådan djungel, man får hugga sig fram i urskogen med en machete och hoppas på att finna skatten.

      Radera
    2. Ja sådär känner jag också..... man hoppas på att hitta skatten! :)

      Radera
  5. Medicindimmans glädje kan vara lite lurig. Det beror på hur dimmig den är. Men att vakna av wf-pling och få tvätten skött är ju gott i alla fall.

    Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tar inget jag blir direkt berusad på, det är bara knockout-piller som gäller. Men det var skönt att komma upp och tvätta, jag vill ju använda mina nya påslakan. :)

      Kram!

      Radera