söndag 19 augusti 2012

Citronsött

Operation uppvätskning pågår. Jag har äntligen insett att man alltid ska ha en kanna limevatten i kylen. Inte för att jag tror på att man ska dricka 7 liter om dagen (de flesta av jordens människor överlever ju på mycket mindre än så), men så här dagen efter - en hel del dagen efter - skadar det inte med ett par glas. Sedan glömde jag som så ofta bort att jag har larm i mobilen kl 8, så det blev en kort natt igen. Är för vaken nu för att somna om. Och även det tunna täcket är för varmt. Här är den sköna sommaren som jag har lovat dig. Tänk om jag skulle bada idag också?

Det slår sällan fel att det bästa vädret kommer precis innan skolavslutningen och efter skolstarten.

I natt laddade jag tydligen ner appen "Swedish birds quiz". Fick alla rätt på det lätta spelet, men det är inte så knepigt om man kan skilja kråka från råka. Väntar med att spela det svåra tills jag hunnit yvas tillräckligt. Vill jag känna mig som en übermensch tvingar jag Mannen att spela också, hans intressen ligger inte alls åt det ornitologiska hållet. Hämnd för att han slog mig i TP nyligen. Det ska aldrig hända igen!

Nu har jag fem par läsglasögon spridda över lägenheten, så jag aldrig ska behöva resa mig upp. ;)

Undrar om det finns någon "regel" för när man får börja tvätta på en söndagmorgon? Det är förvånande lite lyhört här så jag satsar på 9. Spillde kaffe på en klänning när jag skrattade. En bra anledning till fläckar.

Jag vet att jag babblar nu. Tankarna fladdrar lite så där vingligt som en harkrank. Här finns inga röda trådar. Fast jag har ett julrött nattlinne på mig.


4 kommentarer:

  1. Att vätska upp sig dagen efter är aldrig fel...... eller överhuvudtaget dricker man nog mindre än vad man borde fast som du säger..... i stora delar av världen får nog folk i sig mindre vätska än vad man själv får...... man glömmer lätt allt kaffe man dricker.
    Dina funderingar är charmiga och roliga att läsa :)
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag behöver ju en del extra vatten pga litiumet... så jag får se upp lite när jag dricker alkohol. Nej, detta får vara månadens utsvävning.

      Haha, tack, man undrar var alla ord kommer ifrån, alla obetydligheter som vill ut...

      Kram!

      Radera
  2. självfallet kräver det en hämnd ;)

    köpte just backpacker 3 på tradera. spelade där på mitten (?) av nittiotalet backpacker 1.
    alla de tusen frågor om precis allt, gillar det. oftast enkelt och det får mig att känna mig briljant.

    (och som du skrev, en bra fläckanledning)

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är väldigt bra att ha barn i underhållningshänseende, de vill alltid spela något när vi ses. :)

      (hemlis: jag var faktiskt med på Jeopardy på tv på nittiotalet och vann en Greklandsresa. :) Högst bisarr upplevelse. Fast Grekland var fint. En lärare jag hade under ett år på mellanstadiet såg mig på tv och kände igen mig. Jag hade säkert aldrig känt igen henne.)

      Radera