tisdag 14 augusti 2012

Rörelsemoment

Först frisören igår, blev nöjd. Sedan raka vägen till närmaste staden för att träffa en helmysig vän. Så det var en bra dag. Men som vanligt blev jag utmattad och fick en massa ångest på kvällen. Är verkligen trött på detta. Hursomhelst, får försöka tänka på det som ändå var bra. Är rätt snyggt blond nu och fick trevlig gemenskap. Det är inte illa.

Provgick ett par skyhöga klackar som jag köpt jättebilligt, bara för att jag tycker det är kul ibland, lyckades t.o.m. manövrera kullerstensgator, haha. Fast jag hade med ett par ballerinaskor som jag tog på till slut, fick lite kramp i vadmusklerna. Nu tycker jag inte helt om ballerinaskor, de är för platta egentligen. Liksom converse. Trista tantskor med 3 cm klack är bäst, om ryggen får välja, vilket den inte alltid får.

Gjorde slag i saken nyss och anmälde mig till en kurs på Friskis. Nio gånger då man testar olika sorts träning. Av och till har jag jympat under åren, men knappt något alls på ett par år, det tar emot när man blivit tjock som en barbapappa (vilket är lite ironiskt med tanke på att då behöver man det verkligen, men känslan är jobbig). Nu måste bara något hända. Tänker att om jag går en organiserad kurs med lite grupptryck så kanske det blir ändring. Håll tummarna!

Satt inte vid datorn igår och tror inte jag orkar med så mycket av det idag heller. Låta hjärnan svalna.

13 kommentarer:

  1. Bra att du gjorde den där anmälan. Min sjukgymnast finns på ett gym så jag fick ju träning på sätt och vis. Nu ska jag till annan sj.gymn. eftersom det inte är träning jag behöver nu. Trött på sjukhusdjungeln och än är det inte över.

    Idag ska jag i alla fall fika med en vän för idag vill och orkar jag. Tror jag...

    Kram ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dina äventyr i vården låter minst sagt frustrerande. Jag hoppas nya sjukgymnasten har något bra att komma med. Och hoppas du orkade med din fika!

      Kram ♥

      Radera
  2. Modigt att du anmälde dig till Friskis! Det skulle jag aldrig våga. Eller orka för den delen! ;)

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har tränat lite där förut i perioder, så det känns inte helt oöverstigligt. Är ju inget snobbställe. Gäller bara att komma igång...

      Kram!

      Radera
  3. F&S är kanon. jag är dock för tjock just nu :/
    men nån dag så...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Av bilderna att döma är du inte tjockare än jag! :P
      Men man måste känna för det.

      Radera
  4. Händelserikt för tillfället med andra ord :)
    Skönt då det är åt det hållet, kram Milla.

    SvaraRadera
  5. Skor kan man aldrig få nog av. Hela tiden är det några nya skor man absolut måste köpa. Kul att du blev fin i håret också, jag ska till frissan i morgon - hoppas jag blir lika nöjd som du. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då hoppas jag att ditt frisörbesök blir lyckat! Det gör mycket för känslan om man vet att man ser hyfsad ut i skallen.

      Kram!

      Radera
  6. indeed, mina fötter klarar inte av sommarskor, mest sandalera för de är för platta och hårda precis som converse (som ändock går sönder efter te månader). mina fötter vill ha det som du nämner som tantskor men jag slätar ut det och kallar dem för promenadskor/promenadklack, de och med en gelsula i eller hederliga springskor. sedan ser jag ut som en fåne som går i springskor till 'finare' kläder men sak samma.

    (håller tummarna)
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker att eftersom modet de senaste åren påbjudit 12-centimetersklackar eller helplatt och inget däremellan, så bör det svänga snart och affärerna drälla av lagom höga skor. :)

      (Tack för tummarna!)

      Kram!

      Radera
    2. den logiken bör stämma, annars skam till modeskaparna. =D

      Radera