torsdag 16 augusti 2012

Memory

Lite om självmord


Svarar på kommentarer för att skingra tankarna i tio minuter. Gårdagen blev totalt fel. När jag kom till Malmö och såg hotellet jag tänkte skulle bli min slutstation för 1,5 år sedan, då sköljde ångesten över mig. Minnesbilder i ett sammelsurium. Vandrade runt lite. Gick in på Granit men de hade ingen sådan tygväska som jag vill ha, fast kanske de hade det och jag bara inte såg det i min dimma. På Tigr sålde de rep och hobbyknivar. Då satte jag mig på nästa tåg hem. Blev en Stesolideftermiddag och sömnpiller. Har samlat mig utåt idag men inuti bränns det. Ska till Dr C om några minuter. Vill bo i grottan.

8 kommentarer:

  1. Typiskt att vissa saker och ställen skall vara så triggande. Bra att du åkte hem. Och det kanske är bra med ett läkarbesök även om grottan lockar.

    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det var bra att jag tog mig hem, och höll mig i skinnet resten av kvällen. Läkarbesöket var mest en snabb check, inga ändringar.

      Kram!

      Radera
  2. Bra med ett läkarbesök kanske?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var bara en snabbtitt. Jag vet ju redan vad jag ska göra i sådana situationer, ta lugnande, göra något distraherande, bara vänta ut det. Den här gången gjorde jag så också. Även om det inte har lagt sig helt ännu... men det kommer det att göra.

      Kram!

      Radera
  3. Du verkar vara duktig på att hantera dessa jobbiga situationer. Jag förstår att det har tagit tid att nå dit. Men så skönt att det verkar kännas bättre nu. Ha en bra dag i morrn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mår inte helt perfekt nu men bra nog. Hur jag hanterar saker kan det vara lite si och så med, men ibland sköter jag mig. Tack!

      Radera
  4. wow! vilken styrka att agera så sunt i ett sånt akut läge.
    beundransvärt.
    kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack J. :) Man måste orka ibland, vare sig man vill eller inte.
      Kram!

      Radera