måndag 20 augusti 2012

Koffeinkicken

Tredje natten med för lite sömn och igår kväll sa Mannen att det börjar märkas, och jag växlar mellan dåligt samvete för att jag går på tvärs mot vad jag borde göra, och att rycka på axlarna och gasa på. Tillräckligt mycket har hjärntvätten gått in för att det ska kännas besvärligt att gå till psyk idag och bekänna färg.

Men först ska jag till köpcentret och Ikea, leka med Leksvik och Bumerang och de andra barnen.

Gårdagen började med en 1,5 timmes promenad tillsammans med en kompis jag inte sett på ett tag. Trevligt sätt att umgås istället för över det eviga kaffet (okej, okej, Kaffeguden, inget ont menat). Vi pratade om droger. Jag har aldrig använt gatudroger och det är nog en himla tur för jag skulle säkert ha gillat vissa av dem farligt mycket. Ja, vi pratade om hundar och karlar och sånt också. :)

Äntligen blev det ett riktigt bad på eftermiddagen. Att vada upp till knäna i extremt långgrunt vatten som jag gjorde i lördags räknas inte helt. Nu åkte vi till favoritbeachen, en liten liten klippstrand med en smal smal brygga. Fast mitt havsbesök blev kort och intensivt, i princip doppade jag mig bara, det var säkert inte kallt för alla kommenterade hur varmt det var i vattnet, men jag är en kvalificerad badkruka, för mig är varmt = kroppstemperatur. Hade cyklopet med men det kändes inte lockande att snorkla och bli ännu kallare. Gjorde inget, det var skönt att bara sitta på klipporna och torka och njuta av lugnet och det omtalade perfekta vädret.

Attans, jag har druckit upp kaffet redan (se där Kaffeguden, jag dyrkar dig fortfarande). Ska jag verkligen göra mer? Jag brygger bara en mugg åt gången, kör presskaffe. Klockan är knappt ens fem på morgonen, det känns syndigt när en borde sova.

Äh.

4 kommentarer:

  1. Det finns så mycket borden i livet. Gör en kopp kaffe till istället och njut av livet. :)

    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Kaffeguden får man inte bortse ifrån ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tar hen sin hand ifrån en ligger man illa till. ;)

      Radera