torsdag 9 augusti 2012

Dagsformen

406 sidvisningar från Ryssland denna månad. Spännande. Måste vara någon sorts spamförsök, fast inget har gått igenom hittills så jag tänker inte sätta på den jobbiga ordverifieringen just nu. Ett besök från Lettland också.

Jag känner släktskap med vädret. Nyss en hagelstorm, nu skiner solen.

Vill ut ur huset men inte i sällskap. Kanske en tripp till närmaste staden. Har ju sommarkort att åka på. Bara gå omkring, se andra hus, slappna av. Trots att jag är så löjligt överkänslig så tål jag stadsmiljöer, bara jag får vara ensam. Tillsammans med andra blir jag stressad.

Kanske lägga sig en stund igen ändå... trött kropp, trött knopp, som så ofta när jag vaknat av alarmet och inte sovit till ett naturligt uppvaknande.

10 kommentarer:

  1. Tröttheten på samvaro känns igen. Ibland är det skönt att vara anonym. Här blir det försök till att sova. År hyper men helt slut på en och samma gång. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min man och barnen står jag nästan alltid ut med, men andra människor kan bli påfrestande. Hoppas du får sova lite, inte skönt när man kör slut på sig (och sen ofta dippar).

      Kram!

      Radera
  2. Har också "besökare" från märkliga ställen i världen. Kan ju undra varför. Förstår dom svenska?

    Här är det rena rama hösten idag och jag ska till pyskologskan efter hennes sem.uppehåll. Själv är jag fortfarande sjukskriven.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tror inte de förstår svenska utan det är säkert någon sorts robotar.

      Det är verkligen trist att du fortfarande är sjukskriven, jag menar det är ju bra att du får vara det när du mår så kasst, men synd att det ska behövas...

      Radera
  3. Ja trött kan man verkligen vara usch.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fikade med kompis igår och det räcker för att jag ska vara extra trött idag. Man är rätt klen.

      Radera
  4. Jag känner också släktskap med vädret, i morse var allt grått och allt bara regn och jag var trött och trött. Sen jobbade jag, orkade, höll humöret uppe, och när jag åkte hem sken solen. Kanske kan det hålla sig så? Soligt alltså.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske kan det iallafall vara mer sol än regn - och bara milda vindar. En kan hoppas.

      Radera
  5. Släktskap med vädret. Vilken klockren formulering! Jag är också bipolär ock känner också ett jävla starkt släktskap med vädret.

    kram

    Jag bloggar även om mina dagar på:
    www.theroadtoutopia.blogspot.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Therese, kul att du hittat hit! Ska kika in hos dig.

      Kram!

      Radera