fredag 20 mars 2009

Nöjdhet

Känner mig rätt harmonisk, inte slö men lugn trots att jag sover lite. Min chef sa att jag ser piggare och mer skärpt ut nu än för några veckor sen, vilket iofs det vore sensationellt om jag inte gjorde, med tanke på hur jag mådde då... Idag har jag fållat tygprover med en lynnig overlockmaskin. Jag betraktar inte mig själv som särskilt praktiskt lagd så jag blir lycklig när jag fixar såna pyssliga saker.

Har just ätit lunch med Mannen på "vår" restaurang vid havet. Sejrygg med skaldjurslasagne och hummersås - bara så gott! Blommorna blommar i rabatterna, solen skiner, fåglarna sjunger så de storknar - underbart att kunna uppskatta det.

(Mannen har redan läst anteckningarna jag la upp igår och vill ha mer, så det kommer mer efterhand, finns flera år till, haha.)

Blommor på bordet har jag också! Stora cerise gerbera, glada och utåtriktade. :)

5 kommentarer:

 1. Låter som lycka råder :-)

  SvaraRadera
 2. Så härligt det låter, jag är också ganska nöjd idag. Igår sov jag mest, tala om berg och dalbana. Orkade därför inte svara, ska göra det idag.;0)
  Ha en skön helg.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Kimmi - ja, faktiskt!

  Bloggullet - skönt att höra att du också får vara lite nöjd idag. Svara när du känner för det, ingen stress!

  Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Låter fantastiskt!

  Läste din andra blogg, den gamla som du länkat till. Blir så berörd... Dels för att jag känner igen mej i en hel del, det gör ont och är skönt på samma gång att veta att man inte är ensam om allt det där konstiga. Men också för att ditt språk är så rikt, målande, skönt.
  Carpe Diem - och skaldjurslasagne, hav, blommor och man låter utmärkt!Ha en fortsatt trevlig helg.

  SvaraRadera
 5. Tack dagsspan, hoppas din helg är fin den också!

  SvaraRadera