söndag 1 mars 2009

Avbokat

Dagens duktig: jag har inaktiverat mitt facebook-konto. Använder ju aldrig skiten, får bara en massa vänförfrågningar som jag ignorerar och därmed säkert framstår som snorkig.

För egentligen vill jag inte alls samla alla jag känner och känt på ett och samma ställe. Jag har levt för många olika liv.

4 kommentarer:

 1. Jag har facebook konto, känner inte att det är givande. Gillar inte sånt som går fort som MSN, man ska ju svara så snabbt. Blogga är roligare för då hinner man tänka.;0)
  När det gäller olika liv så brukar jag säga "mitt förra liv", nu känns det som om jag är inne på mitt tredje eller fjärde liv. Människorna från de olika liven går knappast att bjuda på fest samtidigt. Jag skrattar bara jag tänker på det.
  Jag ska maila dig, är bara lite rädd.;0)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag gillar inte heller MSN och sånt. Blir så stressad över att jag inte ska få fram vad jag menar, kanske uttrycka mig sårande, eller helt enkelt få hjärnsläpp och inte kunna säga något alls. Eller stava fel. ;)

  Så intressant att du också har "tidigare liv"-upplevelser. Tänk om man skulle bjuda in alla till sin 50-årsfest - snacka om att vissa skulle få en chock!

  Det är ok att vara rädd. Jag tycker det skulle vara kul om du gjorde det, men bara om du känner för det. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Funderar också på att stänga ner mitt...det ger inget längre. Innan gjorde det...för då kunde ju Han puffa till mig eller nå't (fjortisfasoner) men nu finns det ingen lockelse i att ens logga in... Trots att jag ändå har ett 80-tal vänner och bekanta att "hålla reda på".
  Jaja...vi får se. Kontot äter ju inte bröd bara för att jag inte loggar in. En dag kanske jag får för mig att jag ska logga in i alla fall. Och då finns det ju redan där allting. Kan ju bli kul att se vilka vänner som hängt kvar i listan....

  SvaraRadera
 4. Kimmi - ja det är väl faktiskt inget som hindrar att man tar en paus och kommer igen om man känner för det.

  SvaraRadera