onsdag 6 november 2013

Irrationellism

Inledningsvis: toalettstolen har summariskt avrättats (alla är inte värda att räddas) och ersatts med en skinande ungdom med fläckfritt yttre.

Själv känner man sig inte som någon skinande ungdom precis, mer gammal gnällig kärring. Men vi kom iallafall iväg och hälsade på ett par jättetrevliga vänner och deras lilla bedårande bebis. Vi var där i flera timmar så nu känner jag mig sådär hysteriskt klättra på väggarna-trött, det får bli en tidig kväll.

Läkarbesök imorgon bitti. Som ofta när jag inte mår så bra känns det jobbigt att gå dit. Jag ifrågasätter om jag verkligen har rätt att ta upp personens tid, att jag nog överdriver, att jag borde klara av att fixa situationen själv, särskilt osäkert blir det när jag inte känner läkaren. Men jag ska strama upp mig och gå dit.

4 kommentarer:

 1. Se det inte så. Vi hoppas att det går bra. Kram du fina människa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Det gick väl okej, vänlig doktor iaf.

   Radera
 2. Alla har rätt till god vård. Det står inskrivet i lagen. Att du ser dig sig som mindre värd än andra att få vård... Du om någon borde ju få hjälp i alla instanser! Så många år som du har kämpa på, på egen hand.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack för din uppbackning! Jag har svårt att lita på mig själv och min bedömning, men det hör väl depressionen till.

   Kram!

   Radera