lördag 22 maj 2010

Framsteg

För att spinna vidare på ämnet shopping så är jag väldigt nöjd med min nuvarande relativa återhållsamhet på området. Jo, det blev ett par tröjor för totalt 149 kr på HM i torsdags, men de känns ok, särskilt den vita långärmade tunna som passar utmärkt att dra över ljusa sommarklänningar. Jag är mindre rädd för att visa armarna nu, men ibland vill jag inte skylta med dem. Så den utgiften är godkänd. Men igår gick jag på stan i nästan två timmar i syfte att varva ner från en intensiv terapisession, och det enda jag köpte var jordgubbar och en melon. VG.

Det är skönt att ha lite impulskontroll.

Har inget begär att skada mig heller, när jag någon gång tänker på det känns det faktiskt en aning motbjudande. Märkligt att det kan svänga så på bara några veckor.

Lite mild lössläppthet blir det dock idag, lunch på stan med Mannen (förhoppningsvis på en uteservering) och ikväll bubbelvin och jordgubbar. :D

Jag mår stillsamt bra.

4 kommentarer:

  1. "Stillsamt bra" - vilket fantastiskt uttryck! Spot on! Och det låter som om du har det bra. Jag är glad. Hoppas att det fortsätter i den stilen.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - tack. Utan att något särskilt har hänt så har dagen varit väldigt skön (trots att Sverige åkte ur hockey-VM - jo, jag tittar på sånt). Jag hoppas också att jag ska kunna hålla balansen.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilken härligt bra dag. Visst är det en skön känsla :=D

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. My - det är verkligen skönt att få såna dagar, det inspirerar en att försöka må bättre.

    Kram tillbaka!

    SvaraRadera