söndag 2 maj 2010

Rytmmetoden

Jag håller min egen rytm ganska bra. Igår rörde det sig snabbt på dagen, jag gick och gick, inget att demonstrera för så jag dyrkade Mammon istället och köpte ett bälte, tog det bra tycker jag själv att numera är det största storleken som gäller. Lite tröttsamt gnäll lär ni få höra ibland om min väl tilltagna vikt (som gissningsvis kommer att bestå eftersom jag absolut inte orkar mentalt att banta), men jag ska försöka att inte låta det ta över, varken i bloggen eller i mina tankar.

Idag kändes det mer söndagsstilla. Jag har målat naglarna och försiktigt läst några sidor (har kommit till början av 1600-talet). Sedan sovit ett par timmar extra. Något gör att jag upplever sanslöst livliga drömmar nu, jag tror det kan vara Cisordinolen. Det är inte mardrömmar, så det gör inget, men det känns lite som ett arbete att sova.

Det märks att jag mår bättre, jag har t.o.m. planerat vad jag ska ha på mig imorgon bitti när jag går till psyk för att se hyfsat fräsch ut, istället för att bara slänga på mig något.

Jag hoppas att det jag känner är stabilitet, men det vet man ju tyvärr inte förrän längre tid har gått. Men just nu är det bra. Bra så.

4 kommentarer:

  1. Jag hoppas också att det är stabilitet! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag brukar flumma på stilnoct så jag är rätt van..sen blir det ju aldrig så många tabletter.
    Skönt att du mår bättre, det är du verkligen värd.

    kramar

    SvaraRadera
  3. Charlyene - håll tummarna!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. LaLuna - Ta det försiktigt bara gumman.
    Tack, det är verkligen skönt att äntligen känna sig lite normal.

    Kram!

    SvaraRadera