lördag 29 maj 2010

Vindstyrka

Sedan igår kväll bubblar det i kroppen, men ändå rätt lugnt, mer som soda streamat vatten än champagne. När rastlösheten dessutom kom smygande imorse tog jag ändå en Stesolid, bara för att. Jag känner mig inte alls ur kontroll, mest förvånad.

Tittar ner på den breda, massiva häcken runt trädgårdarna nedanför. Den gungar i den kraftiga vinden, som en bro under en jordbävning. Kanske får jag ge mig ut och blåsa rent skallen.

4 kommentarer:

  1. Haha jag kunde inte låta bli att tänka på rumpan där det stod "häcken" Pröva och tänk så får du se, meningen får en helt annan innebörd haha.
    Hoppas du har en kanonbra helg. Keep up the good work!
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Bäst att ta en Stesolid i förebyggande syfte, jag tycker det funkar bra. Jag hoppas du får en skön söndag, här är det sol idag, hoppas det håller i sig. Tänk att det är 1 juni i morgon! Och 12 grader. Ingen idé att köpa klänningar....Kram!

    SvaraRadera
  3. Miriam - nu när jag är medicinerad upp över öronen borde jag inte kunna bli uppvarvad, men man vet aldrig - å ena sidan lockar det förstås att sluta sova och sådär, men å andra sidan orkar jag inte. Nä, lugnt och kaosfritt ska det vara.

    Kram!

    SvaraRadera