tisdag 22 oktober 2013

Torrschampo

Sov kort och ryckigt så jag känner mig paradoxalt nog någon millimeter piggare nu. Ja, piggare då som i energisk, inte pigg som i glad. Men alltid ett steg i rätt riktning.

Djupa funderingar som: kan jag köra torrschampo istället för att duscha? (svar nej, du sunkar inte ner dig ännu mer nu, okej du slipper smink och hårfön, men du går inte utanför dörren i ditt nuvarande tillstånd) Har Syster C på schemat, en kort avstämning vid lunch. Jag delar upp dagen i små bitar, tills varje bit blir överkomlig.

Framtid. Det är ett väldigt stort ord. När tidsramen känns snäv och väggarna kommer allt närmare. När jag inte äger framtiden på riktigt så leker jag. Tänk om. Tänk om jag finns om en månad. Och så bokar jag en frisörtid och skickar efter en klänning att ha på en mycket god väns dotters dop. Så tänker jag på att om ett par veckor får jag läsa ena sonens reseblogg när han ger sig ut i världen. Att det är fotbolls-VM-kval. Det där receptet på bröd som jag inte har testat. En av våra mysiga förjular i Göteborg kanske?

Jag önskar vid eventuella högre makter att det räckte.

Den där datumskiten har börjat krypa inpå mig, slugt och obemärkt. Länge sedan sist. Jag ska försöka trolla bort det.

4 kommentarer:

 1. Aaaah! Torrschampo. Kattatvätt. Deo. Fuskfräsch.
  Mjukisbyxor.
  Funkar. Sådär...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nöden har ingen lag. Men det blev faktiskt duschen idag. Kanske ska jag t.o.m. sminka mig imorgon (kanske), det känns bättre när psykskräpet inte syns utåt...

   Radera
 2. Jag fyller må-bra-koppen med mitt godaste te till dig, lägger en söt bulle på mitt finaste fat smyger sedan ut lätt och obemärkt med allt som gör dig tung. Slänger det i soporna, lägger sedan en sten på locket.

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snällaste du, tack för god-te och bulle, och att du bar ut soppåsen. ♥

   Radera