tisdag 29 oktober 2013

Ramarna

Småtrevlig dag, om än inget storslaget. En kompis ringde på förmiddagen och ville ha promenadsällskap. I sällskap av hennes två jättegulliga hundar. Det passade mig perfekt, få ut lite rastlöshet ur kroppen. Sen gick jag till Rusta för att kolla på tavelhyllor, och snälle Mannen slöt upp och hjälpte till med beslutsprocessen. Vi hann med en sväng förbi Åhlens också på vägen hem, Mannen ska iväg och träffa barnbarnen och behövde någon liten pryl att ta med sig.

Ikväll har jag förutom nedslag i tv-världen ramat in diverse familjefoton som ska upp på de nyinförskaffade hyllorna, tanken är att de inte ska hänga lika undanskymt som förut. Men lite sent nu att borra i väggarna... så något finns kvar att göra imorgon.

Har inte hört ett ljud från vården så jag fortsätter ta medicinerna som tidigare sagts, har ju läkartid nästa vecka. Visst går jag på lite högre växel just nu men jag känner mig inte ur kontroll. Får hoppas att Mannen säger till mig om jag börjar flippa. ;)

Oroade mig lite för en familj vi känner i Simones framfart, de bor ute i skogen med en liten spädis, men de hade klarat sig från elavbrott. Ack så sårbara vi är i dagens värld...

2 kommentarer:

 1. Jag fick en tavellist av min dotter, så jag satt igår och funderade var jag skulle hänga upp den. Jag har ju nästan bara betongväggar här så jag har faktiskt inte hängt upp något på väggarna ännu trots att jag bott här i 1½ år . Jag har även en så fin spegelhylla med plats för värmeljus som bara står där och väntar på att jag ska få tummarna ur.....I morgon kanske!!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, det är inte kul med betongväggar, om man nu inte är jättehändig och äääälskar att borra. Så jag förstår om dina väggar är lite kala. Men idag kanske är dagen!

   Kram!

   Radera