onsdag 30 oktober 2013

Bulltantstveksamheter

Sov närapå fem timmar och känner mig helt utvilad. För tre veckor sedan sov jag mer än dubbelt så länge om nätterna och var dödens trött. Fluktuationerna i mina sovvanor fascinerar mig lite (men så har jag också en ruggig psykologisk hangup på ämnet sömn). En del är säkert jag, en del min gamla sjukdom och en del mirakelmedicinerna.

Den nattliga bakfixeringen lämnar mig inte, jag är hemskt sugen på att göra bullar (ska vara med mandelmassa i!) men stackars Mannen vill nog inte bli väckt av en larmande köksmaskin, och jag är för lat för att knåda för hand. Jag begriper inte den här otåligheten, allt ska hända nu genast annars tappar jag intresset. Och just så här tidigt på morgonen blir jag som mest sugen på att börja greja. Men jag har iofs tusen miljarder osorterade foton att titta igenom för att hitta fler att skriva ut till bildhyllan.

Vill ut och iväg idag! 

6 kommentarer:

 1. Bullar låter väldigt gott, även om jag inte gillar mandelmassa. Känner igen den där otåliga känslan, den kan ibland bli jobbig. Men jag hoppas att du får en fin dag!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dagen blir nog lite småtråkig men helt uthärdlig. Har lite ljung m.m. att plantera men det är ruggigt och blött ute, kanske tar jag mig för det ändå härnäst.

   Kram!

   Radera
 2. Nybakade bullar är ju alltid gott.... doften....... mmmmm
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev inte bullar men körsbärs-äppelpaj... inte illa det heller!

   Kram!

   Radera
 3. Om jag bara gitte baka. Looooove the smell!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir dessutom populär ;)

   Radera