tisdag 29 oktober 2013

Flygfä

När jag var hos Syster C igår skulle hon kolla med doktorn om jag ska minska/ta bort den senaste medicinen jag fick för ett par veckor sedan, hon tyckte jag verkade lite väl uppiggad. Det sades att någon av dem skulle ringa men jag hörde aldrig något sen. Men de har väl att göra, jag sitter inte i sjön.

Simone hälsade på så det skallrade i fönstren och balkongmöblerna (av plast) flög omkring. Det var verkligen skönt att sitta inne i stugvärmen då. Jag hoppas våra vänner som bor ute i skogen fick ha elen kvar. Alla tågen stoppades ju på eftermiddagen i södra Sverige så jag var lite orolig för yngste sonen som pendlar till högskolan, men tack och lov hade han en lektionsfri dag så han behövde aldrig ge sig iväg.

Mannen drar till Stockholm och barnbarnen nästa helg, jag var ett tag där svårligen frestad att åka med, men försöker tänka lite längre än näsan räcker, det skulle kanske bli lite för roligt. Det fanns billigare flygbiljetter att få om man var ica-medlem, tur att jag råkade se den lilla annonsen i något blad, blev nästan halva priset. Även om man nu blir lite av en miljöbov, men det är tyvärr både dyrare och tar fem gånger så lång tid med tåget. Då blir det svårt att vara dygdig.

Vad ska jag baka inatt då, hihi? Mannen föreslog drömmar. Nej, jag ska väl försöka somna om istället...

2 kommentarer:

 1. Drömmar.....? Vad gott! På tal om drömmar så drömde jag att mina barnbarn hade ritat på alla mina köksluckor, jag var såååååå glad då jag vaknade :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Iiiihh, det förstår jag var skönt att vakna ifrån :) Eller så kanske det var ett förebud? ;)

   Kram!

   Radera