tisdag 15 oktober 2013

Post-resenär

Inga tåg var försenade, trots flera byten. Det var trevligt att träffa min mamma och hennes man, och på hemvägen stannade jag en dag hos mina söner, jättemysigt.

Men trött trött trött nu, på det obehagliga, attackerande, argsinta sättet. Känner hur jag singlar ner som ett av höstlöven. Obra tankar som inte hemsökt mig på länge. Försöker uppföra mig; packade upp min väska igår och nu snurrar tvättmaskinen. Frågan: kan jag gå och lägga mig igen, trots tio timmars sömn inatt? Så trött...

8 kommentarer:

 1. Härligt att du har haft det bra. Men det är ju fan jävla satan att du inte kan få ha det bra utan att sedan må dåligt i efterhand. Jag hoppas att det snart går över.

  Varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Charly! Jag hoppas också att det snart rättar till sig, orkar inte med något tjafs (hela vårdsvängen du vet).

   Varm kram tillbaka!

   Radera
 2. Härligt att du haft det bra! Höst norrland går nog inte av för hackor tänker jag. Lite uppgivet säger jag........ synd att du dalar!..........uppgivet eftersom det hela tiden tycks komma tillbaka när du varit igång lite mer.... jag har ju lite likartade symtom. Singla ner som ett höstlöv och vila bland de andra vacklra höstlöven får jag väl säga då..... kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt vackert just nu... vi plockade massor av svamp.
   Ja usch det är trist att man inte orkar med längre, du vet hur det kan vara... det tar så lång tid att vila ikapp. Tack, jag ska vila.

   Kram!

   Radera
 3. Den där baksmällan.
  Blä och örk.
  Jag har varit mer som ett helt träd som tappat alla löven. Helt naken, öppen och sårbar. Och i vårdsvängen. Ja. Du vet vad jag menar...
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja, det är sorgligt att vi ändå är rätt många som varit där...
   Nu har jag åtminstone duschat, kanske hinner jag ut innan solen gått ner.

   Kram!

   Radera
 4. Så skönt att din tripp var lyckad :-)
  Man kan vila även om man sovit 10 timmar, det gör jag. Tills hunden säger att det är dags att ut och kissa. Tur jag har honom. Annars vet till tusan om jag stigit upp över huvud taget.
  Hoppas och önskar att du ska få en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog väldigt bra aktivering att ha en hund. :)

   Kram!

   Radera