fredag 4 oktober 2013

Rörlig

Vaknade snorpigg vid fyra. Dagens första omgång tvätt är upphängd och nu väntar jag otåligt på att Mannen ska röra på sig... hans dag börjar framåt lunch. Jag vill åka till köptemplet ögonaböj. Min gamla mobil har börjat hosta och harkla, ingen garanti kvar. Jag har mekat lite med den och den verkar funka igen för stunden, men den kalla sanningen verkar vara att en modern mobil bara har en livslängd som motsvarar bindningstiden på abonnemanget... så nu är jag hemskans sugen på en ny. Googlar och har mig, men det är svårt att helt bestämma sig för en modell utan att handgripligen känna på de som finns. Därav min längtan efter en tripp till Phone House. Bekännelse: jag är en sån människa som klappar mobilen det första jag gör på morgonen. Kan förstås bero på att jag måste stänga av alarmet, men ändå. ;)

Skönt att ha fått en skvätt energi igen. Den kommer och går som den vill.

6 kommentarer:

 1. Ja jag tror också mobilen håller ungefär så länge som abonnemanget är...... har tom för mig att någon försäljare hintade åt det hållet för något år sedan. Dyra manicker är det........ M brukar säga att Samsung 3 eller 4 (tror jag) är bra telefoner. Hoppas du kommer till köptemplet snabbt nog ;) .....
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ännu inte kommit iväg - men jag har precis fått liv i Mannen :) Jag har en Samsung 2 och den har varit bra tills nu. Men jag spanar runt lite...

   Kram!

   Radera
 2. Sambon har haft Samsung 4 s och det är TREDJE ggn han lämnat in den nu. Så han köpte sig en Samsung Galaxy Note 3 istället. Jag har 2an och har aldrig haft problem med den och är supernöjd. Blir väldigt fina bilder.

  Ha en fin dag och jag antar vi får se vad det blir för ny mobil?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hört att sönernas kompisar haft lite trassel med sina S4:or så jag tror inte det blir den. Jag har också en S2, fick skicka in den på service en gång men i övrigt är jag nöjd, men jag tror som sagt att den inte kommer att hålla länge till... Funderar just nu på en LG G2, men måste känna på den så den inte är för stor för min hand. Jaja, det är kul iaf, jag är lite prylnörd ;) Fortsättning följer.

   Ha det så bra idag själv!

   Radera
  2. Min s4 funkar alldeles utmärkt! :)

   Radera
  3. Så bra! :) Det är skönt när tekniken gör det den ska.

   Radera