fredag 4 oktober 2013

Resenär

För den som följer min mobilsaga: det blev en LG G2. Jag är hittills nöjd med den, fin skärm och schysst kamera, däremot har det nya simkortet antagligen inte blivit aktiverat ordentligt, så det blir väl till att telefonköa till kundtjänst imorgon. Men jag kan koppla upp mig på wifi och testa mobilen lite. Det nog så viktiga steg ett är avklarat: att få in kontakterna :) Ja, jag har en del pyssel framför mig.

Kom ihåg att hämta ut tågbiljetterna; på måndag drar jag till Norrland. Pensionärsbowling och svampplockning, det kan nog bli trevligt. Jag träffar inte min mamma så ofta, det är ju långt att åka, men ibland måste det bli av. Dags att börja drömma mardrömmar om försenade tåg!

12 kommentarer:

 1. Ännu en kö, usch. Låter som du är nöjd med mobilen och det är bra:)
  Jag tror det kommer bli trevligt på ditt besök hos mamma.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag slapp köa :) En son som jobbat med mobilkundtjänst visade var jag kunde fixa det på nätet. Så nu har jag invigt morgonen med att ringa till Mannen i rummet bredvid.
   Jag tror också att det blir trevligt att hälsa på mamma, och än ska det inte snöa däruppe iaf. :)

   Kram!

   Radera
 2. Hejhej. Var länge sen. Hoppas du har det bra och får en bra resa =) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hej Maria! :) Jag har tappat bort dig på vägen. Idag gör jag ingen bloggrunda, kanske inte på hela veckan när jag är bortrest, men ska titta in hos dig längre fram.

   Tack och kram!

   Radera
 3. Ny lur, vad trevligt! Lite att pyssla med nu då med andra ord. Hoppas det löste sig med dina kontakter så det inte blev som när de skulle hjälpa mig. Borta på mindre en sekund.
  Klart tågen passar tiden, det hoppas jag iallafall...så spara på mardrömmarna, de kan vara tills en annan gång.

  Ha en fortsatt fin helg!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, stackars Mannen ser mig bara med näsan över mobilen nu. Är ju en massa som ska ställas in. Men jag tycker sånt är jättekul. :) Kontakter och appar har kommit in ordentligt nu.
   Att missa tåget är min vanligaste mardröm, varför vet jag inte! Men jag har inte drömt om det inatt iaf.

   Tack detsamma!
   Kram

   Radera
 4. Roligt att åka till Norrland! Ladda upp batterierna innan bara.... ju. Kanske du kan lägga vantarna på lite hjortronsylt?! Lycka till med mobilen....kul med en ny "leksak" :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försöker ladda både mobilen och mig själv. ;) Planen är att få med sig både hjortronsylt, tranbärsgelé och torkade trattkantareller, min mamma är en sån där plockare. Blir nog en sväng till skogen, även om de redan har så mycket svamp att de knappt har plats, men det är ju härligt att komma ut lite bland träd och mossa. :)

   Tack och kram!

   Radera
 5. Att åka till min mamma i Göteborg är inget annat än plåga. Hon har inget annat i huvudet än sig själv. Det ger ingenting för nån. Jag har bytt blogg och namn och skriver i hemlighet numer. Men du vet vem jag är.

  SvaraRadera
 6. Hoppas att Norrland blir bra. Jag älskar norrländska (bara en liten inflik, heh).

  Ja, fast mitt problem med alla flyttar är att jag inte direkt skaffar nya vänner.. jag vill ha kvar mina gamla och blir ensam i alla städer jag bott i. Förutom "fest-vänner" eller vad man ska kalla dom..

  Hoppas att du mår bra.

  kram

  SvaraRadera
 7. Önskar dig en fin torsdag!
  Hoppas allt är bra med dig :-)

  Kram

  SvaraRadera